Gå til innhold

tusj12

Medlemmer
 • Innholdsteller

  104
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  6

tusj12 vant dagen sist Desember 11 2017

tusj12 hadde mest likt innhold!

1 følger

Om tusj12

 • Rang
  Medlem

Nylige profilbesøk

384 profilvisninger
 1. Styrketrening og matplan

  http://fitnessbloggen.no/styrketrening-for-nybegynnere/ Evt dette
 2. Styrketrening og matplan

  Hei, jeg kan gi deg en liten pekepinn, men må understreke at jeg IKKE er faglig utdannet på området. Når det gjelder vektnedgang og kosthold, er det viktigste å få i seg proteiner. Jeg ville lagt meg på et protein-inntak på rundt 1,6-2 x kroppsvekt. Altså i ditt tilfelle fra 120-140 gram til dagen, i tillegg til å få i deg mye grønnsaker og sunt fett (avocado,egg, litt nøtter, litt olivenolje etc). Et proteinrikt kosthold gjør at du holder deg mettere på lite kalorier, i tillegg til å bevare muskelmasse. Hold deg rundt 1600-1700 kalorier. Når det gjelder trening ville jeg sjekket ut "Styrketrening for jenter" https://styrketreningforjenter.no/programmer-for-utskrift/ feks "Nybegynnertrening fase 1". Dette er et fullkroppsprogram som går på 3 dager i uken. Så kan du trene litt cardio i tillegg, om du føler for det.
 3. Asymmetrisk kropp

  Enig med @NoBro, kjør overkropp-underkroppsøkter. Evt fullkropp. Spesielt hvis du "kun" har mulighet til 4 økter i uken. Dersom jeg har flere enn 4 økter uken prøver jeg å legge opp treningen feks slik: Underkropp-overkropp-fri-fullkropp-fri- overkropp-underkropp. Da får jeg trent hver muskelgruppe 3 ganger på én uke. Les denne artikkelen om frekvenstrening https://www.styrkebror.no/video/frekvenstrening/
 4. Asymmetrisk kropp

  Ha minst 2 dager i uken hvor du trener bein. Du vedlikeholder kun ved å trene bein én gang i uken:-)
 5. Redusere muskelmasse

  Du vedlikeholder kanskje muskelmassen ved at beina er i såpass aktivitet? Ingen aning, bare en teori:-)
 6. Lavkalori eller lavkarbo?

  Jeg er overhode ingen ekspert, men personlig kunne jeg aldri gått på en lavkarbodiett mtp energinivå + at jeg tenker at "alle trenger jo karbohydrater". Hva med å prøve smartcarb? Der spiser du kun lavglykemisk karbo som har mye å si for blodsukkerstigningen. Anbefaler deg å google litt rundt. Fant denne artikkelen (fra Dagbladet vel og merke) https://www.dagbladet.no/tema/maten-som-holder-vekta-nede/64326975 som beskriver det ganske godt.
 7. Er dette mulig på 13 uker?

  Hvordan trener du til stille lengdehopp? Jeg måtte teste det i dag etter at jeg leste innlegget ditt, og jeg hoppet rett over 2 m uten å noensinne ha trent spesifikt på det. Den "evnen" kommer utelukkende av tung tung beintrening (jente jeg også). Bare ett tips:-)!! Har stor tro på at du skal klare dette med tanke på hvor god progresjon du har hatt på så kort tid Heier masse på deg!!
×

Viktig informasjon

Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Les mer her