Lord00

Medlemmer
 • Innholdsteller

  43
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Nei, med olivenolje til steking ogsånt så blir det rundt 1800 kcal. Føler jeg har mer å gå på, så tenkte å bytte ut brødskivene med kylling og ris/pasta. tenkte å prøve å redusere kcal inntaket til rundt 1600 og se an derfra
 2. Hei! Har nå deffet i 6 uker og har sett helt OK resultater. Men de siste 4 ukene som er igjen nå vil jeg forsøke å gå ned enda mer, skjønner at jeg må kutte ned mer på maten, men er litt usikker på hvilket måltid jeg skal kutte ned på :/ Har under deffeperioden aldri følt meg slapp og aldri vært i dårlig humør, styrken har jeg klart og beholdt så tror jeg kan kutte litt mer på kaloriene. Her er det jeg pleide å spise før jeg begynte å deffe: Frokost: 90 gram havregryn med 3,5dl lettmelk. 1 banan Lunsj: 5 brødskiver (3/4 grovt) med ost og kokt skinke. Før trening: 2 brødskiver med ost og kokt skinke. Middag: 200 gram kyllingkjøttdeig, 125gram jasminris (målt i tørrvekt). Kveldsmat: 4 egg. Dette har jeg spist de siste 2 ukene Frokost: 50 gram havregryn, 1,5dl lettmelk, 1proteinshake. Lunsj: 2 brødskiver med ost og kokt skinke. Før trening: BCAA Etter trening: Proteinshake MIddag: 200 gram kyllingkjøttdeig, 60 gram jasminris Kveldsmat: 4 egg. har kutta kraftig ned på maten, men føler meg aldri sånn slapp så føler jeg har mer å gå på. Noen tips til endringer?
 3. Hei! Går på vidergående skole, byggfag. Når jeg er ute i arbeidspraksis så er jeg ganske sliten etter 7,5t med fysisk arbeid, og er på utkikk etter pre-workout. Hadde håpet på om noen kunne anbefalt en pre-workout som gir et bra kick, men også en jeg får mest mulig for pengene?
 4. Hei! Driver å prøve å sette opp ett program jeg skal kjøre på deff, men føler det kan bli for mye når det kommer til bein. Vil trene hver muskelgruppe 2 ganger i uken, i tillegg til å kjøre cardio 3 ganger i uken. Når er det jo sånn at jeg kunne tenkt å trent intervaller hvertfall 2 ganger da jeg vil trene opp kondisen igjen, men føler det kan krasje med at jeg trener bein 2 ganger i uken? går det greit tror dere? eller går det fint å heller gå i stigning med et høyt tempo på mølla i 20-30min 3-4 ganger i uken?
 5. Takk for svar!
 6. Har ingen mulighet til å regne ut fettprosent her jeg bor, så blir litt vanskelig. Blir det dumt om jeg bare antar at jeg ligger på mellom 15-20%. Finnes det en metode så jeg kan få målt fettprosenten hjemme?
 7. En ting til: Hvor mye tror du jeg trenger av proteiner? Trenger jeg bare å gange kroppsvekten min med 2-3 gram per kg kroppsvekt, eller per kg fettfri vekt? Har ikke noe mulighet til å få målt fettprosenten så. er 75kg nå og får inn rundt 170-190gram protein hver dag
 8. Hei! Kan man miste styrke under en deffeperiode på 8 uker? Høres nesten logisk ut, med tanke på at man er i kaloriunderskudd, men samtidig virker det logisk at man klarer å opprettholde styrken så lenge man trener like tungt som før og får i seg nok protein. Hva er riktig? Og vil man miste mye styrke, eller varierer det mye fra person til person? Takker for svar!
 9. Vil ikke si at jeg er tjukk, har bare litt ekstra rundt magen. Har trent i 2 år nå og maksen min i benk er 90kg, knebøy 130kg og markløft 145kg. Hørt at om du ønsker å forbedre en muskelgruppe så kan du trene den 2-3 ganger i uka. En muskel restituerer seg etter 48 timer så burde gå greit, bare jeg fordeler set utover 3 økter, for eksempel 16 set på biceps fordelt på 3 økter
 10. Hei! Skal begynne å deffe etter påske, selv om det er noen muskelgrupper jeg trenger å forbedre. Men vil bare ha bort alt fettet. Det jeg lurer på er om jeg kan forbedre de muskelgruppene som henge litt etter under en deff? La oss si om jeg trener biceps 3 ganger i uken, vil da bicepsen vokse mer selv om jeg er i et kaloriunderskudd? Får jo i meg nok proteiner da så. Har uansett tenkt å trene enkelte muskelgrupper mer. Kommer også til å gjøre det på sommeren da jeg kan begynne å spise mer igjen. Håper på svar!
 11. Skal være vanskelig å bygge muskler på kaloriunderskudd, men kan være mulig du har vært i energibalanse og brent bort fett. Men om du vil gå ned i fettprosent mye raskere så kan du jo prøve å kutte litt mer ned på mate. MEN IKKE kutt ned på protein inntaket! Pass på at du holder et høyt protein inntak (ikke overdevent høyt, men gang kroppsvekten din med 2 så finner du ut hvor mye gram du trenger.) Da risikerer du ikke å bryte ned muskelmasse
 12. Loggfør hvor mye du spiser, også ser du om du går opp i vekt eller om du står på den samme vekten. Start med 2000kcal. Om du ikke merker noe mye forskjell kan du prøve å spise mindre kcal
 13. Kommer veldig mye an på høyde og hvor mye du veier. Også ikke minst hvor mye kalorier du omtrent ligger på ved vedlikehold. Skal selv begynne å gå ned i fettprosent etter påske og skal gå fra 2500-2700 kcal og ned til rundt 2000+. Får se hvordan det blir, og evt justere ned om nødvendig.
 14. Kan evt ha noe med hvor mye du spiser og gjøre og hva du spiser?
 15. Hei!Etter påske skal jeg starte på en 8 ukers deffeperiode der jeg vil gå ned så mye som mulig i fettprosent uten å miste muskelmasse. Har tenkt å variere styrketreningen etter hva jeg har lyst til å trene, og har bestemt meg for å kjøre cardio hvertfall 3-5 ganger per uke.Det jeg lurer på er om det kan bli for mye med å kjøre geriljacardio 2-3 ganger i uken etter styrketrening? Styrkeøkta blir ikke mer enn ca 45min, men kan det bli for mye med gerilja 3 ganger i uka? Stusser litt på det hvertfall i og med at det sikkert krasjer med beintrening om det skulle gjøre noe. Hørt at geriljacardio tydeligvis skulle forbrenne 9 ganger mer enn om du skulle gjort 1 time på tredemølla, så frister jo åpenbart å kjøre det 2-3 ganger i uken Håer på svar!