Gå til innhold

NoBro

Medlemmer
 • Innholdsteller

  749
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  33

NoBro vant dagen sist September 24

NoBro hadde mest likt innhold!

1 følger

Om NoBro

 • Rang
  Avansert medlem

Nylige profilbesøk

1 351 profilvisninger
 1. BCAA-Tråden

  Hvis du har et nogenlunde vettugt kosthold så får du i deg mer enn nok BCAA gjennom mat. Tilskudd av dette vil da i praksis være dyr fun-light med kult navn.
 2. woobs? konfrontasjon?

  For all del, folk får bruke penger på det de vil. Men en stor del av de som betaler penger for treningsprogram blir ofte lurt å til å tro at de betaler for noe som er utilgjengelig gratis. Jeg synes det er helt legit å kommentere at de vil få like god fremgang av program og splitter de finner helt gratis på nett. Det sitter tross alt folk og casher inn på andres uvitenhet om nettopp dette.
 3. Same shit som når de sier at den og den dietten og det og det programmet og den og den BCAAen gir syke gains. Saueflokken går fem på..."YESS!!! nå skal jeg begynne på x-factor dietten og superpump-programmet med verdens beste BCAA , hvordan unngå FOR MYE muskelmasse??? adder litt zma så sover jeg superduperdypt 18 timer i strekk"
 4. Hahah, la ikke merke til det før nå..
 5. Haha! Hva er dette for noe kvasimacho tull ? Minner meg om en ute på byen en gang for 15-16 år siden som utfordret alle til å slåss med han fordi han nettop hadde fått opp 120 i benkpress
 6. woobs? konfrontasjon?

  Litt off-topic, men hva var så fantastisk med dette treningsprogrammet at du betalte masse penger for det?
 7. veknedgang

  Følgende PM fra "kjell olav" "Om du sender meg en Melding med TLf nr så skal jeg ringe deg å forklare litt rundt dette , det er faktisk flere tusen menesker som har brukt produktene å har varig nedgang og Alle produktene er NTC som betyr Nutrient Transport Concept og dette fuker sykt bra så Håper du heller tar deg tid til å høre litt om dette Mvh Kjell O " Hva er hensikten med dette? Å få meg til å kjøpe produktet ditt? På linken du postet til bestilling krysser man av for "Ja, jeg er inneforstått med at Kjell Olav Sørgård er den personen som har anbefalt FitLine/ BeautyLine/ PM for meg. " Det du driver med er reinspikka svindel. Selvsagt vil et ekstremt kaloriunderskudd føre til vektnedgang og betydelig forskjell på vekta over en periode. Det du driver med, er akkurat det samme som at jeg skulle miksa noe grønnsaker med litt funlight og proteinpulver og melk i en shake til 3-400 kalorier og sagt "Drikk dette to ganger om dagen og du vil gå ned masse i vekt på en måned!" Vektnedgangen er garantert. Kvaliteten på den not so much. Supplert med masse bullshit om at kroppen renses og vissvass om at det hjelper på søvn og konsentrasjon Fabolous. Er som at jeg skulle henta vann fra elva oppi fjellet her og solgt det til folk for 200 kr pr flaske fordi det har "rensende egenskaper" Svindler er hva du er. Det triste er at du/dere helt sikkert greier å lure penger utav noen, alltids et lett offer der ute som sårt ønsker seg vektnedgang og kjøper bullshithistorien din. De kan like gjerne spise en paprika og en brokkoli og en proteinshake 3 gang om dagen og ligge i det samme idiotiske kaloriunderskuddet og miste masse vann og muskler til 1/100 av prisen du tar for det samme. Forresten hvis noen sliter med søvnproblemer så er et ekstremt kaloriunderskudd som denne søpla noe som høyst sannsynlig vil forverre problemene. Kaloriunderskudd = Stress for kroppen. Med mindre du har putta noen benzo`s oppi da?
 8. veknedgang

  Dette var en røre av bullshit info og bullshit tilskudd. 5-12 kg på 4 uker ? Hvilke hemmeligheter selges her for 3000 kroner som ikke allerede er basic knowledge for den som ønsker seg ned i vekt ? Svaret er ingen, null, niks, nada. 12 kg på fire uker iform av en slik "mirakelkur" vil for de fleste innebære hovedsaklig vanntap, og sannsynligvis også muskelmasse. Sjansen for at noen ender opp lettere men "feitere" iform av høyere fettprosent grunnet tap av muskelmasse er høy, og enda høyere er sjansen for at folk vil rase opp i (vann)vekt igjen når de begynner å spise normalt igjen. Kaloriunderskudd og et fornuftig kosthold med en kalorisum tilpasset ønsket vektnedgang er det eneste som er nødvendig for å gå ned x antall kg over en gitt periode. Vitaminer og aminosyrer ? Ubrukelige tilskudd, du får i det nok av disse tingene om du har et normalt kosthold. "Det er mange idrets utøvere Fittnes folk som bruker samme produktene også" Mer bait ! Det er ikke noe argument i det hele tatt. Det finnes ufattelig mange kunnskapsløse "Fitnessfolk" som inntar dyre men ubrukelige tilskudd, gjerne fordi de blir sponset, men også fordi de tror det har noen effekt. Og dårlig søvn og konsentrasjon? Vet du overhodet hvordan denne dynamikken fungerer? Hvis man sliter med søvn og konsentrasjon vil enhver diett som tar deg ned oppunder 12kg på fire uker forverre disse symptomene. Kaloriunderskudd stresser kroppen, ekstremt kaloriunderskudd stresser kroppen ekstra. Under ingen omstendigheter vil dette hjelpe på dårlig søvn. Ikke når det kommer under et fancy navn med noen fancy tulletilskudd på toppen heller. Slutt å prøv å lur og tjene penger på folk som har lyst ned i vekt. Du burde garantere for pengene tilbake om de 12 kgene ikke ble VARIG av i minst et halvt år etter denne tullekuren. Men det gjør du selvsagt ikke !
 9. Haha..Aldri hørt om. Bare tøv på deg. Hvordan har det egentlig gått med fremgangen din siden før sommeren når du hadde en "plan" ?
 10. Aldri. På tide med et legebesøk kanskje?
 11. I motsetning til dine påstander så har dette ingenting med styrketrening å gjøre. Det har som andre har påpekt, med fettap og vektnedgang å gjøre, og i tillegg også vanntap. Hvis jeg "Binger" skikkelig hardcore en (lang)helg og hopper på diett igjen mandagen ser jeg forskjellen på ansiktet etter et par dager. Dette er vannretensjon og ikke fettap. Hvis du er feit og går ned i vekt vil du få slankere ansikt, du vil få dette om du trener styrke og du vil få dette om du går ned i vekt uten å trene styrke i det hele tatt.
 12. Lifesum

  Helt umulig for noen som helst her inne å gi et svar på det. Kommer også an på hva målet ditt er, vil tro det er kalorioverskudd/bygge muskler ? Det avhenger av aktivitetsnivået ditt i hverdagen. Altså hvor mye du forbrenner kontra kaloriene du inntar. 4-5g karbohydrat i forhold til hva ? Karbohydrater i seg selv utgjør ingenting, kun kalorioverskudd. 5 gram karbohydrater omlag 20 kalorier. Prøv det og se an vektoppgangen din over tid, om den er iht. det du ønsker så er det jo ikke for mye, hvis ikke kan du evt. bare regulere ned ?
 13. Erfaring..

  Gymshark singlet, bukse og jakke er helt obligatorisk om du skal bli tatt seriøst på gymmet. I tillegg skal du helst også supplere med New era caps bak frem.
×