NoBro

Medlemmer
 • Innholdsteller

  472
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  21

NoBro last won the day on Januar 18

NoBro had the most liked content!

1 følger

Om NoBro

 • Rang
  Avansert medlem
 • Bursdag

Nylige profilbesøk

781 profilvisninger
 1. Å forbedre den fysikken du posta bilder av for en tid tilbake til "Gresk Gud" tar sånn ca mange år,, så spørs det hva som er din definisjon på gresk Gud
 2. Heheh....Så du er en liten Al Capone i tillegg ja...Burde ikke overraske noen. Voks opp. Det er ingen som synes du er tøff. Sånn der retorikk "Vi skal bare møtes til en koselig venneprat" vet alle hva er for noe. En elendig kamuflert "trussel" fra en liten drittunge som tror han er tøff. Det gidder jeg seriøst ikke bruke tid på. Lykke til med å forbedre fysikken din.
 3. Du nevner stadig vekk perioden jeg trolla deg, men du ser ut til å glemme den lange lange perioden før hvor jeg oppriktig forsøkte å hjelpe deg med et tosifret og nærmere tresifret antall seriøse men simple svar på dine idiotiske spørsmål. Det samme gjelder jo de fleste andre her inne. Folk forsøker å hjelpe deg, og når du bare troller og tøyser rundt blir folk dritt lei til slutt. Det er noe som skurrer ved de sosiale antennene dine, dette er enkel sosial logikk som niesen min på 11 forstår uten å blunke. Men du gjør ikke det. Sånne dårlig kamuflerte internettwarrior-trusler ala "Ingenting hadde gledet meg mer enn å få møtt deg face to face" blir for dumt gutt. Det blir å ta det hele til en ny form for lavmål selv til deg å være. Bare skjerp deg. Jeg kommer ikke til å gjøre noe som helst annet enn å le av en sånn debatt. Hvis du er over 16 år gammel så forstår du hvor patetisk det er. Jeg kaller deg drittunge fordi det er nettop det du er, jeg liker å kalle en spade for en spade, og med ovennevnte idioti om å "Møtes i virkeligheten" skriver du selv under på et dokument hvor det står "Jeg er en stor stor drittunge" Så du har aner fra Balkan nå ? Tidligere refererte du til "Balkangutta" på gymmet ditt som distribuerte piller. Bestem deg, hva er det egentlig som er sant/usant av disse historiene dine ? Jeg er forøvrig godt kjent med balkan, jeg tjenestegjorde som medic på ambulansevogn i hæren i Kosovo ved årtusenskiftet, mens du enda var bitteliten, om du i det hele tatt var født. Har ellers reist en del rundt på balkan både da og i ettertiden, Kroatia/Montenegro/Serbia/Bosnia/Makedonia, fine folk derfra, flott område, kan anbefale hele regionen som feriereisemål. Tror du at du skremmer noen ved å si at du har aner fra Balkan ? Det virker sånn, men kan informere deg om at det gjør du altså ikke Mitt forrige innlegg var velmente råd til deg, hva du gjør med dem er opp til deg. Men spar meg for slik "La oss møtes på byen" - Hva faen skal jeg møte deg i Oslo for ? Eksakt hva ? For å sloss med deg ? Jeg gir jo blanke i hele deg Jeg driver ikke med sånt ser du, sånt er ikke tøft, ikke kult, det måler ikke mandighet, og det er ingen som synes du er tøff når du tar den tonen. Tror du virkelig det er noen oppegående mennesker som vil risikere rullebladet sitt for å måle krefter med en liten drittunge fra nettet ? Er du virkelig der at du tror det er tøft å true andre ? "Samler gjengen min og banker deg" liksom. Jesus christ. Voks opp.
 4. Jeg kommer med mine observasjoner, du kommer med dine. Det er noe slemt ovenfor Genova å sette ham i bås med deg dog. Da han mye mer om trening enn det du kan (Null) og fremstår som en langt mer spiselig person. Du fremstår som en storkjefta pissunge fra a til å. Å oppføre seg slik du gjør og å føre en slik mentalitet som det du gjør er noe som før eller siden vil komme tilbake og bite deg i ræva. Nå snakker jeg ikke om trening men om livet generelt. Du oppfører deg som en drittsekk kun for å oppføre deg som en drittsekk, og finner åpenbart stor egenunderholdning i å sløse vekk andres tid, terge dem opp, og messe rundt. Det kan komme en tid hvor noen du har oppført deg som en like stor idiot mot som du gjør her inne er i en posisjon hvor du er avhengig av dem, det kan være hva som helst: Jobbintervju, en purk som stopper deg fordi du kjørte for fort, en nabo, rykter i bygda, rykter mellom forskjellige potensielle arbeidsgivere, hva som helst hvor som helst, store ting og små ting. Karma er ingen myte lille venn, en sånn mentalitet som du har ovenfor andre mennesker vil på sikt kun bringe deg ned, selv om du i årevis kan sitte på gutterommet og le høyt over hvor plagsom du selv klarer å være.
 5. Selv om jeg bare "Kjenner" deg via nettet (Noe som forsåvidt gjelder Genova også, men han har en umasse videoer på YouTube og er stor underholdning) så er det veldig veldig mye ved deg som minner om han.
 6. Det mest sannsynlige og nærliggende å anta er selvsagt at dette er bullshit, og at det nærmeste han er å ha masse "Kroppsbyggervenner" er å være på halveis hils med det lokale gymmets kokosboler som knasker dianabol (Han refererer stadig vekk til piller) ikledd siste kolleksjon av gorillawear. (Denne stereotypien er alfamale kun en mnd eller to fordi han har null peiling på hva han holder på med) Men vi som vet hvem Jason Genova er klarer ikke unngå å trekke paraleller mellom kimtony/LarsErik og Jason. Jason er helt hjelpeløs, han er omgitt av masse folk med peiling, proffe byggere og andre dyktige folk. De ofrer tid og penger på å hjelpe Jason og de ønsker bare å se han lykkes med å oppnå en bra fysikk. Jason ser verre og verre ut for hvert år som går. Han klarer ikke ta til seg rådene han får med teskje, han sniker seg unna dietten for å spise McDonald's hele tiden. Og han juger masse. Se på YouTube de som ikke kjenner til Jason. Kan det være at kimtony, /LarsErik er omgitt av kroppsbyggere? At han er en slags norsk Genova,?
 7. Så hvorfor spør du om det samme om og om igjen her inne når du tydeligvis sitter på svaret selv?
 8. Mange gode menn har gjort det samme
 9. Det tar som regel maks et par minutter før du responderer på innlegg. Den som er her inne 24/7 er deg.
 10. Så godt og enkelt kan det faktisk oppsummeres.
 11. For ikke å glemme de 250 innleggene han har som Kimtony på bare noen få mnd i høst, og gud vet hvilke andre nick han har her inne i tillegg.
 12. Som jeg sa ovenfor her: Hardt å motstå fristelsen.
 13. Det er hos alle andre enn deg selv problemet ligger...