NoBro

Medlemmer
 • Innholdsteller

  514
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  22

NoBro last won the day on Januar 25

NoBro had the most liked content!

1 følger

Om NoBro

 • Rang
  Avansert medlem
 • Bursdag

Nylige profilbesøk

826 profilvisninger
 1. Hahah, skrev du ikke i et annet innlegg her at du nok ville veie rundt 80 kg på 5% kroppsfett ? Hvordan får du det til å stemme om du er rundt 30% kroppsfett på 88 kg ? Du må isåfall bruke substanser og mengder av de som ville gjort selv Coleman og din helt Bostin Loyd grønne av missunnelse for at det skal gå i oppfyllelse
 2. Gått ned 7 kg på ei uke ? I startinnlegget den 11.02 oppgir du 95 kg.
 3. " Kimtony og LarsErik er samme person som veier 95kg, med kroppsfett mellom 25-35%, ønsker seg bolekropp og samtidig spiller i tippeligaen? " I sin helhet godt og kort oppsummert.
 4. Dårlig med det på fifa og football manager, hvor kimtony/larserik/lostinboyd96 har lagd seg selv
 5. Jepp, greit oppsummert Pluss at han har brukeren "Lostinboyd96" eller var det 97/98 ? Han ser opp til Bostin Loyd.
 6. Synthol er fake muskler. Det andre de stort sett stapper i seg gir mye rart, men ikke fake muskler. Berømte bodybuildere vil som regel si at de ble store ved å spise 500g++ protein i døgnet, fordi de blir betalt for å si det, slik at lettlurte folk (Som deg?) bruker unødvendig mye penger på for mye proteiner. Kunnskap er ikke alltid synonymt med fysikk/styrke, men det er selvsagt ikke unaturlig å høre på en person som er synlig trent fremfor en som ikke er det, med det sagt tør jeg vedde på at Ove68 er sterkere enn deg i absolutt alt - At han er mer kunnskapsrik enn deg på dette feltet er ihvertfall klinkende klart.
 7. Kan du ikke bare innrømme at du løy om LSK ? Alle skjønner at det er vås. Du nevner det ikke engang i en tråd omhandlende hvor mye du beveger deg ila. uka Men nå virker jo denne tråden seriøs fra din side, spesielt siden du ikke nevner LSK. så la oss satse på at du får litt hjelp denne gangen.
 8. Mulig du har lagd deg selv på football manager 2017 eller noe
 9. Så trening og spilling for et fotballag i tippeligaen er ikke relevant nok til å være med i beregningen din av hvor mange kalorier du forbrenner ila. dagene ?
 10. Hva med all treningen med a-laget til lsk da ?
 11. Jøss, holder du på enda ?
 12. Det verste er alle som regelrett svindler andre på å selge dem broscience, og i noen tilfeller direkte skadelig vranglære. Nå som gud og hvermann er pt, coach, fitnessblogger og kostholdsveileder er det veldig mange som tror de må kjøpe ferdigsnekret program, pt-time, diett ++ - Greit nok at noen kan ha behov for veiledning, men når man skal ha ALT inn med teskje lærer man heller ikke å tenke selv og foreta litt kritisk research for å utdanne seg selv til det bedre. De mest kunnskapsrike jeg kjenner på dette feltet er hverken utdanna PT eller ernæringsfysiolog, men har kort og godt utdanna seg selv både praktisk og teoretisk. Alle vil fortelle deg hvordan et perfekt markløft eller knebøy skal utføres basert på hvordan DE har har lest på nettet at det skal være. Ser man de som virkelig er sterke i dette sine kanaler på feks youtube vil majoriteten av de si at det ikke finnes noe perfekt knebøy eller markløft. Visse ting vil naturligvis gå igjen, men den universale fasit på øvelser finnes ikke. Det er teit når folk sier "Han gikk ikke ass to grass" - "Han står for bredt" - før man skal si slikt må man spørre vedkomne om formålet med øvelsen. Hjernevaska av broscience. Jeg fikk fnatt når ei venninne av dama lurte på hvorfor dietten hennes gikk til helvete, hun hadde jo betalt over 2000 kroner for den og han som solgte den hadde en muskuløs kropp og synlige magemuskler. Det viste seg at han for å spare tid og penger hadde satt opp en ferdigsnekra diett, med matvarer han hadde valgt ut, og antall kalorier var fastsatt, og ikke tilpasset hver kunde. Da går det til helvete når du har kunder som sikkert varierer mellom 40 og 100+++ kg. Nevnte kvinne var nærmere 90 kg tung og antall kalorier var 1500. For en idiot av en fyr ! Og han solgte MYE. Det skremmende er at dette ikke er et enestående eksempel, bare et av mange. Det verste med dagens treningskultur er at big business har gjort at man får flere og flere som hverken kan eller vil tenke selv. Man blir hjernevasket med at dette er rakettforskning, og mister helt troen på at man kan få til noe som helst på egenhånd.
 13. Folk leser at de må spise så så ofte, dele opp måltidene sånn og sånn, maks antall proteiner pr måltid og maks antall ditt og datt - så funker det, så serveres det videre som fasit. Og alle tror at du må gjøre det akkurat sånn for å lykkes. Han kunne spist alt ila tre timer og oppnådd det samme. men alle hører på dette, han er jo ripped. Broscience : Noe som ikke er nødvendig eller overlegent annet, men som fungerer som èn av ti tusen veier til det ærede Roma.
 14. Eksperter uten noe visuelle bevis eller løft til å underbygge det de sier er en egen rase på treningssentrene, du finner alltid èn eller flere professor nogains. Ikke belær professor nogains, det sårer følelsene hans og hans oppfatning om at han er på førsteplass i et innbilt hierarki. Det som overrasker meg mest i 2017 er hvor mange som overfokuserer på tull og tøys. Mange virker livredde for å løfte tungt fordi de tror alt under åtte repetisjoner ikke bygger muskler (Complete bullshit, skulle likt å sett Carl Yngvar Christensen på sitt sterkeste deffe noen måneder) - mens en såkalt "Coach" på et annet forum kalte undertegnede for kunnskapsløs når jeg motsa han når han bastant påsto at man ALDRI måtte spise karbohydrater og fett i samme måltid (Også complete bullshit) Norwegian athletic forum er et vepsebol av broscience, jeg måtte melde meg ut før jeg reiv av meg det jeg har igjen av hår på hodet. Helt utrolig hvor mange som bedriver vranglære innpå der.
 15. Haha, kjært barn mange navn tydeligvis