NoBro

Medlemmer
 • Innholdsteller

  526
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  23

NoBro last won the day on Mars 19

NoBro had the most liked content!

1 følger

Om NoBro

 • Rang
  Avansert medlem

Nylige profilbesøk

887 profilvisninger
 1. Han er 40 år, det er mange som klarer å øke styrke og bygge muskler som er langt eldre enn 40 år. At testosteronnivået er lavere enn for 20 år siden sier seg selv, men neppe i dass med mindre han har en sykdom. Det er dessuten heller ikke så sort-hvitt at mye testosteron = bygger muskler bare man ser på en vekt, og lavt testosteron = hardgainer. Kroppen er mer kompleks enn som så. Det finnes folk med høyt testosteronnivå som har vanskelig for å legge på seg muskler og viseversa.
 2. Er dette det eneste du trener ? Isåfall: Hvorfor trener du ikke rygg, bein, skuldre etc. ? Det vil gjøre deg sterkere, og ja, i benk også.
 3. Det beste proteinpulveret er det som smaker best innenfor den prisen du er villig til å betale. At det og det pulveret er bedre enn det og det er bare tull.
 4. Vært på øvelse i Finnmark de siste ukene, hadde helt glemt kimtony, takk for at du minner meg på hans eksistens
 5. Jo mest sannsynlig blir den det og den eneste konsekvensen det får er at du taper pengene du betalte med mindre selger returnerer de til deg. At tollvesenet returnerer noe betyr ikke at det er direkte ulovlig.
 6. Efedrin er ulovlig mens dmaa er ikke. Altså du kan bøtelegges om du blir tatt med efedrin mens dmaa er helt legitimt å bruke med mindre du er aktiv idrettsutøver.
 7. Jo, alt du bestiller fra utlandet blir vel stansa i tollen nå. Men hvis du selv reiser utenlands og bringer det fysisk inn i Norge selv er det ok. Ikke ulovlig, men idiotiske regler.
 8. Du og må lære deg forskjellen mellom idrettens dopingliste og straffeloven. Nei den er ikke ulovlig selv om den ikke selges her.
 9. Kardio forbrenner kalorier, kaloriunderskudd forbrenner fett. Om du gjennomfører kardio og forbrenner 500 kalorier eller dropper kardioen og kutter 500 kalorier fra maten så skal resultatet bli det samme.
 10. Det stemmer at det ikke spiller noen rolle når du spiser eller hvor mange måltider. At "Kroppen ikke klarer å ta opp alt" er broscience og vås
 11. At du er kimtony har du jo selv innrømt. Fat-fit sitt innlegg var 100% lik din trollestil.. Mulig du ikke er lostinboyd mtp måten han skriver på Men treningskunnskapene til deg og lostinboyd er helt på nivå med hverandre.
 12. Joda, under et av dine mange nick: Fat-Fit
 13. Hahah, skrev du ikke i et annet innlegg her at du nok ville veie rundt 80 kg på 5% kroppsfett ? Hvordan får du det til å stemme om du er rundt 30% kroppsfett på 88 kg ? Du må isåfall bruke substanser og mengder av de som ville gjort selv Coleman og din helt Bostin Loyd grønne av missunnelse for at det skal gå i oppfyllelse
 14. Gått ned 7 kg på ei uke ? I startinnlegget den 11.02 oppgir du 95 kg.
 15. " Kimtony og LarsErik er samme person som veier 95kg, med kroppsfett mellom 25-35%, ønsker seg bolekropp og samtidig spiller i tippeligaen? " I sin helhet godt og kort oppsummert.