Gå til innhold

Litagoo

Medlemmer
 • Innholdsteller

  10
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Knebøy - Smerter under Skulderblad.

  Ok, takk for svar. Har du noen formening om framgansmåte, eventuelt klipp som forklarer og viser rundt dette? Litt vanskelig og se problemet sånn sett på sin egen squatting, og hvordan feilen ser ut i forhold til "normalen"
 2. Knebøy - Smerter under Skulderblad.

  Takk skal du ha. Ja er veldig usikker selv på formen. Ettersom jeg faller tilbake på konklusjonen om Anterior pelvic tilt kanskje er synderen for meg. Ettersom det kan føles på meg at jeg har litt for mye svai i korsryggen når jeg står, og at jeg får den så kalte "buttwink" når jeg utfører øvelsen. Funnet en del videoer på utøvelser jeg kan gjøre for å prøve å korrektere dette, skal se hvordn det blir.
 3. God kveld godtfolk! Sitter her nå etter en treningsøkt med et lite spørsmål, som jeg håper noen her kan svare på. Har ikke trent lenge, og har helt elendig teknikk på knebøy, så driver enda bare med stang uten vekter på. Men sliter med en merklig ubehag i ryggen når jeg skal utføre det. Akkurat som om rett under Skulderbladene, så er det noe som holder på å "knekke" på plass. Litt vanskelig og forklare det, men kommer på begge sider, helt fra jeg setter stanga på ryggen, har noen ideer om at det kanskje kan være at jeg står litt for rett i ryggen, eller presser brystet for langt ut. Prøvde å finne ut av det idag, men eter 4 set så ble det litt så som så. Er det noen her som kanskje vet eksakt hva det kan være som fører til dette? Jobbet med å ikke få smerter i korsryggen når jeg utførte det, Og ser ut som det er på plass nå, så får jeg fikset dette over, så blir ting bra Takk for svar!
 4. Testet meg på squats, benkpress og mark. Var en grei økt (Litt veldig gele i beina). Men har ikke kontroll på øvelsene nok til at jeg tør og øke Squats så starta jeg 2 sett x 5 med bare stanga = 20kg ish, så la jeg på 10kg, og var det jeg tok 5x5 på. Gikk akkurat, men litt dårlig Teknik så havna mer på tæra en hæla. Så tror nybegynner programmet er en god start, og gå over til disse øvelsene når jeg har blitt litt mer stabil på rett rygg, osv.
 5. Skal gå på 3x5/5x5 program med markløft/squat/benkpress. Også tenker jeg og innarbeide litt generelt som planken/pull ups (når jeg greier det) så tror jeg får med det meste da.
 6. Da skal jeg studere litt og ta første økt i kveld for å kartlegge hvor jeg ligger takk for svar.
 7. Skal gjøre det finnes det noen 5x5 programmer som inkluderer litt isolasjonsøvelser og ? Som feks biceps curls/nedtrekk osv?
 8. Takk for svar. Har gjort litt research og har funnet også 5x5 programmet. Men som du sier så har jeg ikke teknikken inne for de krevde øvelsene i programmet over, så det nybegynner programmet er og ønske både for styrke og volum. Vil det være ideelt og kjøre 4 set på øvelsene hvor av 2 set er med stor vekt 3-5 rep og 2 set med lettere vekter og 12-15 rep. Er det noe som er gjennonførbart og vil gi effekt ?
 9. Heisann! Mitt første innlegg her, så får bare spørre. Jeg trente i 5 månder i fjor, uregelmessig uten noe fast program, så endte med at jeg bare sluttet. Nå er jeg i gang igjen, og planlegger og få mer struktur og oppfølgning av dag til dag for å holde meg til treningen. Har sett litt rundt og skjønt at Fullkropp program er smart i starten. Så jeg fant det nybegynner programmet som er delt her på siden, og lurer egentlig på om dette er et bra program, har folk erfaringer med dette programmet, og evt er det noen endringer dere mener burde gjøres? Jeg er 185CM høy, veier 80kg og er 19 år gammel. Beinpress 3 8-10 Benkpress med manualer 3 8-10 Sittende roing 2 8-10 Arnoldpress 2 8-10 Nedtrekk foran 2 8-10 Ez-bar curl 2 8-10 Nedpress 2 8-10 Planke 2 <1min Der er værtfall programmet for de som ikke har sett det. Det baserer seg på de fire første ukene Der etter endres det til følgende Beinpress 3 5-8 Benkpress 3 5-8 Sittende roing 3 5-8 Arnoldpress 3 5-8 Nedtrekk foran 2 5-8 Ez-bar curl 2 8-10 Nedpress 2 8-10 Planke 2 <1,5min Setter pris på svar
×

Viktig informasjon

Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Les mer her