Superspurv

Medlemmer
 • Innholdsteller

  224
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  4
 1. Hvis du har progresjon i hvilket som helst treningsprogram, så trenger du egentlig ikke å tenke mer på den biten. Da er det like greit å finne et program man trives med. Det blir vanskelig for oss å si hvilken program du syns er best. Dvs at det er kostholdet som bestemmer om du går opp i muskler, eller ned i fettprosent, eller bare å vedlikeholde muskelmassen du har nå.
 2. Glukose. Sykt bra pwo. Kast i litt salt også så får du bedre pump i tillegg.
 3. Jeg følger denne. Gleder meg til å se Kimtonys framgang om ca 6 mnd.
 4. Det finnes iallefall to svar. Et svar til de som ikke vet mye om tema og et svar som vet litt mer. 1. Mat med lav energitetthet. 2. Kcal inn < Kcal ut
 5. Jeg kan ikke huske sist jeg spiste en brødskive x), og du spiser opp til 16 stk om dagen. wew.
 6. kcal inn < kcal ut. Øk forbrenningen ved form av aktivitet eller kutt ut kaloriinntaket. Da mener jeg ikke at du skal droppe frokost eller kveldsmat. Jeg mener du heller bør droppe sjokolade, snacks, mellommåltider ++
 7. La oss se her.. 1500 kcal om dagen, og 3,5 timer trening. Hvor skal jeg starte? Vi kan jo begynne med at du er prakteksempelet på en brotard. Leser alt mulig på nettet uten kritisk sans. "samt kutte ned på brød, pasta, ris, men spist masse grønnsaker." Hvor mange ganger har jeg ikke lest den setningen der fra en artikkel på treningsforum a? Kunne like godt vært copy paste. Så sant du ikke veier 50kilo og er 150 høy hadde jeg vurdert å doble inntaket av mat, og da primært i form for karbyhydrater. Hvis du blir tjukk er det ikke pga karbohydratene iallefall.
 8. Du MÅÅ ha kasein protein(nattprotein) før du legger deg. Ellers så vokser du ingenting mens du sover :| Jeg så en sykt sværing på gymmet også. Han spiser riskaker MELLOM settene. For en dude xD Vurdert å prøve det samme selv men jeg hater riskaker. Så da regner jeg med at du er good 2 go med tunfisken og Kesam pluss shake.
 9. Litt usikker egentlig. Pressøvelser belaster nok skuldre mer enn draøvelser. Bein i apperater burde heller ikke belaste skuldrene noe særlig.
 10. Og så er vi tilbake til basic 1.0.0, Endless loop. Noen er kanskje ikke skapt for å se bra ut? Ta hintet m8
 11. Gå ned til 12% fettprosent, da kan du se om du har lite muskelmasse eller ikke x)
 12. Hvordan ser treningssplitten din ut? Just curious.
 13. Nei, Broscience er ikke bra. Det har ingenting å si når på dagen du går de 30 minuttene. Det er bare tull at man brenner kunn fett om morgenen hvis man ikke har spist frokost. Hvor fettet ditt lagrer seg er irrelevant fordi dette er genetisk og varierer fra person til person. Slanker du deg forsvinner det tl slutt.
 14. Morgencardio på tom mage er broscience forresten. Du har ikke gyno. Hvis du vil bli mer estetisk(imo) bør du heller tenke mer på waist-chest ratio.
 15. Trener du hver muskelgruppe (feks bein) oftere enn 3 ganger per uke? Jeg mente at man skal trene hver muskelgruppe oftere ja, men trener du hver muskelgruppe 2 ganger per uke eller mer kan jeg ikke forstå at du blir støl.