Superspurv

Medlemmer
 • Innholdsteller

  165
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  4
 1. Du trener knebøy 1 gang per uke, 4x4 ?, bytt til 3x5 tre ganger per uke. Du føler at du ikke klarer det? pøh, pølsevev. Bruker du mye bein når du trener markløft? Kanskje mest korsrygg for å løfte stanga fra bunnposisjon? Jeg mener nøkkelen her er at du må trene bøy oftere, for at det skal gi mer effekt (proteinsyntese 48 timer blabla.. beina vokser i 2 dager og ikke en dritt skjer de 5 neste dagene før du trener de på nytt..)
 2. Nja, det spørs litt. På sist def klarte jeg å beholde samme armstørrelse i cm, ikke at det betyr så mye. Nå syns jeg det er viktigere ting enn armstørrelse, feks waist-shoulder ratio. V-taper, store skuldre, håndledd-overarm ratio. ++ At jeg måler feks 43 cm rundt armene har ingenting å si. Poenget for meg er at det må komme i symmetri til resten av overkroppen.
 3. Du har sykt skada makrofodeling. Kutt ut med det broscience tullet ditt og du vil få resultater. Du har alt for stort fettinntak (nesten 50%). Hvis du ikke visste at 1g fett er 9kcal så er det vel der årsaken ligger. Ref innlegget over.
 4. Haha, klarer du ikke å tenke deg til noen ting selv? Prøv å tenk litt nå. Du har fett på armene. Du slanker bort dette, blir armene større eller mindre nå? Vi prøver et annet eksempel. Du ligger i underskudd. Du mister muskelmasse. Blir armene mindre eller større? Du burde kjøpt deg et målebånd. Det koster ca 10 kr på Nille. Ellers er det sikkert 10 andre faktorer som gjør at du føler at du har mindre armer nå. Trykk(pump), kosthold(lavkarbo kan gjør at du ser litt flatere ut)
 5. Jeg ville kanskje endret på rekkefølgen på øvelsene, eller ok. Min regel er at jeg starter med de øvelsene som krever mest energi og bruker mest muskler, og til slutt isolasjonsøvelser. Dvs i ditt eksempel ville jeg tatt bicepscurl på slutten av økten istedet for rett etter bein.
 6. At the split er populær betyr ikke at den er bra. Jeg vil si kanskje ~70-80% på Elixiaen jeg trener på ikke har peiling på hva de driver med. Egen skulderdag? hhahahaha, man er dust om man tror man trenger 60 minutter med trening bare til skuldre feks. Hvis du føler at du henger etter på øvre bryst, skulder, triceps, øvre rygg, så er dette helt vanlig. Ikke så veldig mye du kan gjøre med dette når man er natty. (til en viss grad såklart) Ikke fokuser på hvor mye du må trene, fokuser heller på å bli sterkere. En sterkere muskel = en større muskel.
 7. Så.. 6 økter i uken? Det blir for mye belastning over tid..
 8. Jeg skrev fasiten til deg, hvorfor diskuterer dere enda? Jeg skrev hva slags program du kan kjøre Jeg skrev hvor mye du skal spise Jeg informerte deg om at cutting tar tid Resten er detaljer og flisespikkeri som ikke har noe spesiell betydning.
 9. Neida, jeg bruker bare en liten smule overdrivelse for å fremheve poenget mitt. Forresten, les det NoBro skrev.
 10. Så dere mener at halvparten av egenproduksjonen har omtrent ingenting eller svært lite å si på styrke/muskelvekst? Testosteron er en mye større nøkkelfaktor enn feks trening når det kommer til akkurat dette. 10% forskjell har kanskje ikke noe å si, 40-50% har absolutt noe å si. Jeg sier det ikke er umulig at TS ikke klarer målet, men jeg vil tippe med er dobbelt så vanskelig, mtp alderen. Til TS. Øk matinntaket med ~5-10%, og et karbohydratmåltid litt før trening. Da skal jeg love deg du presterer bedre.
 11. Ok, det virker som nivået her er latterlig lavt. Det første jeg tenker her er kostholdet(som for så vidt ingen andre har tenkt på). Spiser du nok? Du kan glemme å løfte mer hvis du ligger i underskudd eller på vedlikeholdsnivå. Hva med å endre på treningen? Man må ikke trene 5x5. Det dummeste du kan gjøre er å fortsette med det samme hvis du har stangert. Noe må åpenbart endres. - Spis mer. - Prøv en annen styrkeløft metode. (Jeg liker pyramide sett hvis jeg skal opp i maksløft). - Potensielt øv på benkpressteknikk - Du trener for mye støtteøvelser. Overtrening kan føre til stangering - Du er såpass gammel så testosteronverdiene er i dass. Du kommer aldri til å ha samme progresjon som du hadde for 20 år siden. Du er heldig om du klarer å beholde det du har.
 12. ICF 5x5. Legg til 2 cardioøkter per uke Ligg på TDEE - 500 kcal Cutting tar tid. Her har du det du trenger å vite oppsummert.
 13. Du må bli mer disiplinert, rett og slett. Jeg har ikke noen gode svar på hvordan DU kan bli det. Kanskje du kan prøve å lage deg noen langsiktige mål, feks "Jeg vil gå ned 10 kilo de neste 3 månedene" eller "Jeg vil klare 80 kilo i markløft før sommeren". Kanskje en treningspartner hjelper?
 14. ANABOLIC WINDOW XDDDDDDDDD MR BRO 2017 Kan du forklare meg en ting mr. Siden det tar mellom 24 og 72 timer på å fordøye maten/ta opp næring. Er det ikke viktigere hva man spiser dagen før, enn 15 minutter etter trening? Den shaken du drikker vil jo ta timesvis før alt av næringen er tatt opp. Er det ikke bedre å ta den shaken før trening da? :)) Edit. Fordøyelsesprossessen tar lengre tid enn selve opptaket. Men fortsatt.. 6-8 timer..
 15. Hvis du er naturlig ville jeg ikke gått lavere enn 12% kroppsfett. Går du ned til et ensifret fettprosent kan du brått miste ereksjonen også ))))) Når fettprosenten blir unormal lav, vil du også produsere mindre testosteron, som gir deg ereksjonssvikten.