Gå til innhold

Superspurv

Medlemmer
 • Innholdsteller

  323
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  10

Superspurv vant dagen sist Oktober 4 2017

Superspurv hadde mest likt innhold!

Om Superspurv

 • Rang
  Avansert medlem
 1. Program for nybegynner

  Fullkropp 3 ganger per uke. Ligg 500 kalorier i overskudd hver dag. Det vil gi deg mest gains de 6 første månedene.
 2. Tunge å lette dager kan skilles med at du trener i 3-5 rep området på tunge dager, og 8-12 rep på lette dager. Belastningen over tid bør være den samme.
 3. Hva er beste måte å mikse proteinpulver?

  Vask shakeren mellom hver gang, lol. Eller hell det ferdige blandinga over i et glass.
 4. Det finnes minst tusen triks på internett på hvordan man kan gå ned 3-5 kilo iløpet av et par dager. Google deg litt fram. Engelske søk gir bedre svar.
 5. Skinnyfat

  Hvis du sliter med at du har mye fett på kroppen, så bør du heller lære deg mer om kosthold, istedet for trening. Treningsprogrammet der er helt ok for en boler. For deg er det nesten helt ubrukelig. @NoBro ny bro på forumet
 6. X-Size programmet spørsmål

  @NoBro Kimtony med ny bruker?
 7. X-Size programmet spørsmål

  Du skriver: Null stress, har trena før så det er ikke sånn at jeg er helt fersk. Etter å ha lest den tråden her så virker det som du ikke har peiling på hva du driver med.
 8. Hva spiser dere iløpet av en dag?

  til frokost spiser jeg et rundstykke :)), et par brødskiver til lunsj.. varmt måltid til middag og frukt til kveldsmat :), det blir ca 2000kcal
 9. Trener du fullkropp 3 ganger per uke får du jo maksimalt utbytte av hver kroppsdel. Så har du 2-3 økter du kan fokusere til utholdenhet. 3 og 4 splitter er bare tull man ikke får noe særlig avkastning av.
 10. Komme i form best mulig

  Løft tungt. Spis riktig.
 11. Rate treningsprogrammet mitt

  Hvorfor det? Du har en øvelse per muskelgruppe. Hvis du trener AxBxAxx - BxAxBxx syklus trener du bein 3 ganger mer enn de fleste jeg kjenner. Markløften tar baksiden av låra og tåhev tar leggene.. og rackpulls er en sånn halvveis strakmark- variant?
 12. Rate treningsprogrammet mitt

  Jeg syns treningsprogrammet ser bra ut. Du kan gjerne variere på isolasjonsøvelsene underveis i dette programmet også. Du må feks ikke kjøre den ene spesifikke tricepsøvelsen i 6 mnd.
 13. Tilbakemelding på eventuelle forbedringer

  Optimal fysikk er subjektivt.. så det kan du ikke spørre oss om. Her vil du få mye forskjellige svar. Hva er høyde/vekt?
 14. Noen som selger?

  Litt vanskelig å vite hva du mener når du ikke skriver hva du vil ha. Hvis det er bol du vil ha så er det ulovlig og du kan komme i fengsel hvis du blir tatt med det!!!!!!!!!!11!11 Med ditt yrke og din erfaring burde du klare å finne det du trenger her. Lykke til. http://www.adressa.no/nyheter/trondheim/article9357027.ece
 15. Asymmetrisk kropp

  trådstarter, du er en som burde trene fullkropp splitt. 3-5 sett per muskelgruppe(eller 1 øvelse om du vil) holder i massevis hvis du trener dette hver 2. eller hver 3. dag.
×

Viktig informasjon

Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Les mer her