Superspurv

Medlemmer
 • Innholdsteller

  128
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  2

Superspurv last won the day on Februar 4

Superspurv had the most liked content!

Om Superspurv

 • Rang
  Medlem
 • Bursdag
 1. Det høres ut som hun vil bli "toned". Be hun skjerpe kostholdet og treningen i 6 måneder, så er hun i mål. +1 for treningsprogrammet.
 2. Beklager. Det jeg mener med "fake muskler" er muskler som ikke er oppnådd naturlig. Om jeg tar implanter i brystet for å bli mer estetisk er det fake. Samme med bol. Hvorfor skal da en boler ha mer peiling enn han som har tatt implanter? Boleren trenger nødvendigvis ikke å ha mer kunnskap. Poenget mitt er at de som ser best ut på gymmet, ikke nødvendigvis har mest kunnskap. Så jeg skjønner ikke helt hvorfor du ypper deg mot en som nesten er 50. Det er umulig for han å se ut som Arnold.
 3. Hvorfor vil du ta imot råd fra bodybuildere da? De har fake muskler. De trenger ikke kunnskap for å se ut slik de gjør. For alt vi vet så har de en egen lege som forteller hva de skal gjøre til punkt å prikke.
 4. Hvis du på hånden på hjertet mener det der, så har du misforstått alt du vet om muskler, muskelbygging og proteinsyntese. Det finnes jo utallige studier på akkurat det her, blant annet at man får mer gains av 20 uker med testosteroninjeksjoner UTEN å trene enn om man trener og ikke tar injeksjoner. Den setningen alene betyr jo at testosteron(600mg per uke) gir større avkastning på muskelvekst enn treningen i seg selv.
 5. Det finnes ingen fasit på makrofordeling. Jeg kjører på blant annet på med "Høy karb- medium protein" diett. Det er da jeg helt klart føler meg best. Jeg spiser ca 3000 kcal om dagen, og i underkant av 200g proteiner(800kcal) kommer fra dette. Da fyller jeg resten inn med karbohydrater, og litt fett. Det trenger ikke å være mer komplisert enn dette for å få ~95% utbytte av kostholdet ditt. Tren hardt og spis nok. Gjør du dette er du lengre på vei enn flesteparten her inne. Ikke tenk for mye på detaljer.
 6. Jeg kan forklare deg det jeg. Det er mange faktorer som appen ikke tar hensyn til. Derfor vil du få et veldig rart tall der. Får du i deg ~100g proteiner om dagen er det ca 100% av det kroppen din klarer å utnytte. Det burde du klare å få dekt på 2-3 måltider. Husk at det er testosteron som er key- faktor til muskelbygging da. Du klarer aldri i verden å kompansere dette ved å spise mer proteiner. Kcal er egentlig bare energi.
 7. Jeg ser ikke helt hva du spør etter? Lagde du denne tråden slik at du kan forberede deg på en EDM konsert i USA? Wow, du er jo zyzz 2.0 Et spørsmål bare. Hvis du er en naturlig bygger, hvorfor vil du ta råd fra en boler da? 40/40/20 diett kan gi annerledes resultater til en som boler enn en som er natty.
 8. Du må jogge 30-40 minutter, 3-4 ganger per uke. Da øker du fettforbrenningen, spesielt rundt hoftene og nedre mage. Lykke til.
 9. Hvis du har gått opp 2 kilo per uke så tilsvarer det at du har ligget 2000kcal i overskudd per dag. Har du bodd på MC Donalds de siste ukene? Det er bare idiotisk å bulke i 5-6 uker og deretter deffe 5-6 uker. Prøv å tenk et halvår om gangen. 1) Hvordan tror du det blir for kroppen din hvis du halverer matinntaket? Jeg tror ikke du klarer det så lett. 2) Kcal inn < Kcal ut er fortsatt det som gjelder her. Dette en grunnleggende. Noe annet som er grunnleggende er at jo mer arbeid du bruker, jo mer energi forbrenner du. Da burde du klare å sette sammen selv hva som forbrenner mest. I praksis blir det en kombo av styrke og kondis. Jeg ville fortsatt trent fullkropp 3 ganger per uke, og lagt til 2 cardiodager per uke. Jeg vil gjøre et lite regnestykke for deg. Du vil ned 15 kilo. Jeg vil anta at du ligger på ca 2500 kcal på vedlikehold. Hvis du spiser 2000kcal per dag vil du gå ned 0,5 kilo fett per uke. 0,5 kilo per uke tilsvarer 30 uker med def hvis du skal ned 15 kilo. Da snakkes vi i september Og en ting til. Skal du ned i vekt over en så lang tidsperiode må du også justere underveis for å holde en lineær vektnedgang. Med andre ord. SK2018 er mer reelt enn SK2017.
 10. Ikke tenk for mye på å beholde lav fettprosent når du skal opp i muskler/styrke. Du bør ikke ha noe særlig mindre enn 10-12% kroppsfett uansett. Lav fettprosent på en natty ser bare dumt ut uansett.
 11. Spis 50% mer av det du gjør nå. 1000 kr takk.
 12. Hvis du legger deg på ~vedlikeholdsnivå så tror jeg du kan brenne noe fett i starten samtidig som du bygger litt muskler og styrke. I lengden vil ikke dette fungere. Da må du velge om du ENTEN skal bli større, ELLER gå ned i fettprosent. Tenk også langsiktig. Hvis du skal se helt klare forskjeller må det gå 6-12 måneder.
 13. Jeg fikk et bra førsteinntrykk av dette oppsettet, men som nybegynner og at dette er et opplegg for de som trener sine 2 første år, så synes jeg kosttilskudd er helt unødvendig. BCAA til frokost? Haha.
 14. Hva mener du med at "kroppen vender seg til etterhvert" ?