Gå til innhold

regnvær

Medlemmer
 • Innholdsteller

  94
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Muffinsmagen skal krympes!

  med nytt år er det godt å si at jeg har kommet igang med tabata trening hjemme, har hatt plantar fascitt under beina siden i juni og det har gjort at jeg har ikke kunnet gått på aerobic eller særlig med turer siste halvet året. Jeg er vel i svak bedring, men går mye på jobb så må "spare beina" til jobben. Her hjemme har jeg oppdaget for min del at tabata er utrolig motiverende siden det er av og på. Velger øvelser som er mer snille med beina og kan endelig kjenne på gleden med å være støl i kroppen;) Godt å kjenne at jeg har gjort noe. Jeg har også startet på hormonbehandling for prøverør, så fra før vet jeg at da kan kroppen samle en del vann samtidig som jeg blir ekstra trøtt og har ofte hodepine. Fokuset blir derfor helse og å komme i form igjen, ikke nødvendigvis veldig vekttap. Må se hvordan det går med denne runden på prøverørsbehandlingen. Å holde på med prøverørsbehandling er jo ikke en god grunn til å la seg øke i vekt. .... Godt julen er over, veldig utfordrende der med alle fristelsene. Nå er det bare ungen min sitt lørdagsgodt som er i kjøkkenskuffen og mannens chips, så da er det ikke vanskelig å holde seg unna snop og sånn hjemme.
 2. Beinhinnebetennelse

  for meg var det ikke bedring før jeg begynte å rulle foten over en fotrulle eller en vinflaske. For meg så henger beinhinnebetennelse veldig sammen med stramhet under fotbuen (har veldig høy fotbue). Massasje under fotbuen og høye såler gjorde meg frisk.
 3. Jepp da skal magen eller rettere sagt muffinsmagen må jobbes med. Nå har klærene mine krympet og jeg ønsker 1 barn til... så vet jeg at å gå gravid for meg er vondter og vektoppgang.. derfor må jeg ta grep nå i forkant. Jeg er ganske lubben, jepp småfeit ;( Oppstart: 173cm og 75,4kg (jeg spiser vegan/vegetarmat da jeg gikk over til det i vår pga mageknip og magetrøbbel, vegetarmat hjelper veldig for meg. Samtidig så er jeg opptatt av miljø og dyrevelferd, så det er meg;)
 4. Sommerkroppen 2016

  Hei, jeg vet mange ikke liker tittelen Sommerkroppen 2016, men jeg synes det høres bra ut selv om en helårskropp er jo det jeg ønsker meg på sikt, men trenger delmål:) Jeg er ganske lubben og er så lei av de kiloene rundt midjen som bare er der! Jeg synes denne tråden høres kjekk ut så jeg slenger meg på. Vekt mandag 72,6kg Nå frem til nyttår er jo det tiden for å holde vekten, trene og kose seg, så noe mål om nedgang er ikke realistisk. Gleder meg til å sette fart over nyttår;) Jeg er forresten 35år, har en jente på 6 år og jobber som sykepleier.
 5. Skalljakke- noen å anbefale?

  pris har ikke så mye å si, kjøper ikke så ofte slike klær, så vil kjøpe noe supert som varer lenge
 6. Skalljakke- noen å anbefale?

  Jeg er så heldig at skalljakken min er utbrukt og jeg trenger ny etter å ha brukt knallrød Norrøna skalljakke i 5 år så ønsker jeg meg en i svart eller mørkeblå. Jeg tenkte på ArcTeryx eller Fjellreven?
 7. Sommerkroppen 2016

  Jeg klarte ikke noe annet enn "påstedethvil" i 2015 så jeg slenger meg med.
 8. Sommerkropp 2015 - hvem er med?

  har blitt mye snakk her og ellers om -sommerkropp holdninger. For min del så har jeg inntrykk av dere her på tråden at dere tenker lenger og jobber mot god helse og en kropp en trives i. Jeg har hørt mange reagerer på trådtittelen. Hva med å endre navn?
 9. Sommerkropp 2015 - hvem er med?

  spiste 150gr sjokolade igår i tillegg til middag og ble skikkelig uvel.. noe å tenke på
 10. Seiglivet beinhinnebetennelse

  da jeg fikk tips av en fysioterapeut å tøye under fotbladet så ble jeg kvitt seig beinhinnebetennelse. Teorien er at om en er stram under fotbladet så dras det i muskulaturen i leggen og det blir for stramt på fremsiden av leggbeinet. Om det er kjempe vondt å stå å rulle fotbladet ditt over en vinflaske e.lign. da er du veldig stram der. Å tøye det vondeste eller stå på en fotrulle, det har hjulpet meg.
 11. Sommerkropp 2015 - hvem er med?

  har fått meg ny jobb og igår syklet jeg til nattevakt 9,5km på vestlandsvei. Mye opp og ned og det er enn seier for meg å sykle dit:finger:
 12. Sommerkropp 2015 - hvem er med?

  da har jeg fått mer orden på nakken og har kostholdet i orden. Endelig! Jeg er med på facebookgruppe, hemmelig sådann. Jeg blir 35år den 10 juni og jeg jobber mot å ha en sunnere og mindre versjon av meg til da Jeg har lignende mål som mange her, sliter med de siste 6 kiloene som har vært som en jojo siste 8 årene.
 13. Sommerkropp 2015 - hvem er med?

  ja jeg vet hvordan det der å være jojo- superflink et halvår-super daff noen måneder.. skulle kanskje hatt en undergruppe for oss som jojo sliter?
 14. Sommerkropp 2015 - hvem er med?

  dere holder koken og inspirerer meg! Nå må jeg lage meg en moderat plan, ryggen og nakken tok kvelden i fjor før jul og jeg blir ikke bra. (Sjekker ut i helsevesenet). I dag har jeg tatt grep igjen, kostholdsmessig må være fokuset mitt når ryggen skriker, det og gå i utmarken. Har nattevakt i natt, så tirsdag morgen veier jeg meg. Grep før påske.. har spist nok sjokolade før påske så ikke ille det. Er det mange her som har prøvd mange ganger før en virkelig fikk dreisen på form og vekt? Jeg mestrer bare ikke å ha en helårs sunn form
 15. Sommerkropp 2015 - hvem er med?

  1. jan 74kg 26. jan 73,5kg livvidde 87,5cm 2.febr 72 kg 9 febr 72,4kg livvidde 85cm kostholdet denne uken er jeg fornøyd med, men har blitt bare trening 1 dag, ellers travel hverdag. Denne uken starter nå med nattevakt, 2 dagvakter og 3 netter på rappen... å få trent utenom nå ikveld før natt blir hardt. Jeg skal få lagt inn 2 treninger til denne uken!!
×

Viktig informasjon

Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Les mer her