Fortuity.

Medlemmer
 • Innholdsteller

  733
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  5
 1. Kan noen slette min bruker også? :-)
 2. Les 'eight' som 'ate', så skal du se du får deg en god latter. :-)
 3. Jeg har ikke tittet i tråden på en halv evighet, så beklager hvis repost, men: Jeg har ledd tre dager i strekk.
 4. Etter en liten uke med sykehusmat fordi insomnia er dette sånn ca. det nærmeste man kan komme 'himmel på jord'. [ATTACH]156793[/ATTACH] ... Ahh.
 5. Våknet nettopp uten telefon, jakke, veske og minne fra gårsdagen. Fml, og så videre. #Sundayfunday. Edit: Det er håp. [ATTACH]153871[/ATTACH] Dobbel-edit: Den var ikke der. Og nå er den tom for strøm. Livet.
 6. På sikt, ja. Uten tvil.
 7. Heftig. Jeg kaster meg over i 'Kaffeklubben' for å spørre deg pent.
 8. Det blir ikke en direkte overlapping uten forberedelser, da, Mr. Du kjenner vel meg bedre enn som så? Researchen begynte jeg så smått med for en liten måned siden, og jeg har allerede satt i gang en dialog med 'tureksperter' i Tyskland og Sveits, samt en nordmann som har krysset både Frankrike og Spania. Også vil det eventuelt bli en relativt lang pause mellom Lindesnes og overfarten til DK. Russland i sommeruniform høres ukult ut; men et lite halvår med planlegging vil jeg si er tilstrekkelig.
 9. Flytte målstreken fra: [ATTACH]148579[/ATTACH] .. Til (Tarifa, Spania): [ATTACH]148578[/ATTACH] Ja, nei? #Lighthousechaseftw.
 10. Fisketur i tippoldefars båt. Bra fangst. Middag. Vin. Bok. Regn. [ATTACH]148213[/ATTACH] #Dembitchesdon'tknowaboutmyskilltokill.
 11. Norge på langs i 'Melkeruta'-stil. Har allerede gått i overkant av 200 mil, og er ikke engang halvveis, så du skal se det blir nærmere 400 innen jeg er i mål/på Lindesnes.
 12. Forsåvidt et godt poeng, men så har til gjengjeld vi jenter behov for noen ekstra ting i sekken som ikke dere mannfolk behøver - så jeg vil si at det går opp i opp. Jeg går også med mat for 2-3 uker av gangen i min sekk, og med en godt utviklet appetitt så vil jeg tro at det vil tilsvare (minst) to uker for Ojive. Tenker man vekt og størrelse når man kjøper alt av utstyr, noe han har anledning til nå, så vil jeg si at en sekk over 100 L er overkill; men det er selvsagt opp til hver enkelt hva man foretrekker der. Ellers så signerer jeg både Afterall og Benksliteren; tørrmat, gjerne hjemmelaget, er gull. Har du mulighet til å få vakuumpakket ferdige porsjoner med feks. havregrøt og grønnsaker + kjøtt så er det genialt. Jeg har også med meg brødmix fra Funksjonell Mat - som jeg steker i panne, som pinnebrød eller i ovn når det er tilgjengelig (noe det er på enkelte hytter). Litt ymse suppeposer, ris (i poser) - og fallafelmix fra Helsekosten har også funnet sin vei til sekken, og det samme gjelder barer, proteinpulver, chiafrø, nøtter, tørket frukt/bær og mørk sjokolade. En liten mulepose til å hjelpe en opp de tøffeste stigninger og dagens siste mil er obligatorisk, så sjokolade er altså mer enn lov. En teleskopstang veier ikke mange hundre grammene, og gjør seg godt bakpå sekken; jeg bruker min flittig, og det føles latterlig digg å steke egenfisket fisk til middag (og evt. frokost). Ellers så har du jo altså anledning til å kjøpe mat på betjente - og selvbetjente DNT-hytter. Vil du ikke betale kontant (på selvbjetente hytter) så kan du også skrive ned kredittkortinformasjonen din og legge i safen, så blir du heller trukket i ettertid. Kaffe/te er en given. Og jeg har også sneket med meg litt FRES, som jeg bruker de gangene det gjør skikkelig vondt i "vil ikke'n". Små (supertette) beholdere med krydder og litt olje/smør til steking er også en given. Turmat er gøy! Tusen takk for det, du!
 13. [ATTACH]147981[/ATTACH] .. Og jeg feirer med en tur opp Stetind!
 14. Hvorfor lage egen solbrent-tråd når vi kan "hijacke" denne? Dagens supernegative: Elendige smøreskills og det å måtte sove på magen.. Jeg hater å sove på magen.
 15. Jeg anbefaler deg å ta turen over til vår nabo i nord, Russland, og sjekke ut både Dostojevskij og Tolstoj. "The Brothers Karamazov", "The Possessed" og "The Idiot" av D. samt "War and Peace", "Anna Karenina" og "Resurrection" av T. er mine favoritter. Jeg har så vidt begynt å leke med det russiske språket for å én dag kunne lese disse på originalspråket, men frem til det er det de engelske variantene det går i - og de 'banker' de norske. Ellers så blir jeg aldri skuffet over Dickens eller Vonnegut (sci-fi-pregede tekster (short stories), men en herlig balanse av ironisk humor og samfunnskritikk). Og "The Great Gatsby" av Fitzgerald slår jo heller ikke feil. Av nyere forfattere så er britiske Hanif Kureishi en ny yndling; "The Buddha of Suburbia" byr på et fantastisk fascinerende familiedrama, og det samme går for "My Son the Fanatic" (short story). Nå rabler jeg. Men, ja.. Mange flotte bøker der ute som bare venter på å bli lest. :happy: