Gå til innhold

Høyspent

Medlemmer
 • Innholdsteller

  87
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Høyspent

 • Rang
  Medlem
 • Bursdag 11. aug. 1986
 1. Reklame

  Sorry, men denne løsningen likte jeg ikke. Det er forstyrrende når reklamen tar opp mer plass en selve forumet. Skjønner at dere trenger inntekten fra reklamen, men "less is more"
 2. Hvordan få kjæresten til å slutte

  Mitt råd er å snakke med han dersom dette plager deg. Men jeg trur ikke at det er denne sjokoladeplaten som er skyld i at han har lagt på seg. Det er som skrevet i posten over meg: Alle mennesker forandrer seg igjennom livet. Tidligere var jeg veldig fokusert på kostholdet og tokk satt og knasket gullerøtter på Lørdag kveld alene mens venna mine var på fest eller spiste middag sammen. Men jeg fant etterhvert ut at jeg ikke var lykkelig av dette og følte rett og slett at jeg gikk glipp av noe, så jeg ga meg selv lov til å kose meg på Lørdager. Dette er en livsstil man skal leve med og ikke minst leve lykkelig. Ja, jeg er litt rundere i kantene enn jeg var på mitt mest definerte, men jeg er også på det lykkeliste stedet i livet nå som jeg faktisk gir meg selv lov til å ta en fest i ny og ne og ikke minst kose meg med godteri. Det at du skriver at du skal sette kjærestens behov fremfor dine egne synes jeg blir litt feil holdnig. Det er hans kropp og liv, så hvorfor ikke la han beholde denne sjokoladen dersom han koser seg med det?
 3. "Sjekking" på treningssenteret - Ja eller nei?

  Et alternativ er å skrive en god gammeldags annonse og henge den opp på tavla. Jim-Tony er en hyggelig og oppegående kar som er utdannet sykepleier og jobber for tiden i hjemmesykepleien. Han er glad i å være aktiv og holde seg i form, men han sier heller ikke nei til en rolig kveld i sofakroken med god mat og en film en mørk Lørdag kveld. Han legger stor vekt på ærlighet og åpenhet, Og motoet "gjør som andre, det du vil de skal gjøre mot deg" er en leveregel han følger og trur på. Jeg har en ledig stilling som kjæreste: Det er en heltidsstilling og endel kveld, natt, helge- og overtidsarbeid må derfor påregnes. Det tillates ikke å jobbe i konkurrerende firmaer samtidig; Ledig omgående, med søknadsfrist snarest. Ønskede kvalifikasjoner: Ferdig med tidligere arbeidsforhold.Du må være lojal, ha godt humør og en sunn dose selvironi. Det hjelper hvis du har evnen til å ta ting på sparket. Du bør være mellom 20 til 30 år, like å omgås mennesker. Du må også kunne vaske vindu når arbeidsgiver er håpløs til dette. Erfaring er et pluss, men intet krav. Du bør også være litt glad i komfyren og vite hvor skapet skal stå. Jeg kan tilby: Gode fremtidigsutsikter med mulighet for forfremmelse til samboer. Delt lederansvar. Under prøvetiden kan pendling aksepteres. Ps: Referanser er ikke nødvendig. Men det stilles krav til legeattest som bekrefter sykdommsfrihet.
 4. tittelen sier forsovet det jeg lurer på.. Driver å drømmer om en tattoo på overarmen med problemer er at jeg er rene Sheldon Cooper når det kommer til detatljer og småpirk. Så er det noen som vet om en artist på østlandet (Hermark, Ahus, Oslo, Oppland, Østfold og Buskerud) som kunne klart å lage noe allà dette kunstverket? : )
 5. Hvis du ikke vil trene på seneter så anbefaller jeg deg å bruke et stryrkeprogram som bruker kroppsvekten din! Har du hørt om p90x? Har selv hatt gode erfaringer med det i perioder jeg ikke har hatt tilgang til treningsenter. Du finner programmet på diverse torrentsider (ikke at jeg promoterer priatvirksomhet, bare nevner det... ) og youtube for den saks skyld
 6. Faith in humanity tråden

  During one man's dying moments, all he wanted to do was be next to his lifelong best friend - his dog.
 7. Faith in humanity tråden

  Jeg har nettopp funnet min favoritt tråd!
 8. Tatovering/Bikini Fitness

  Sinnsykt fin tattoo!
 9. Hva er ditt "This is Awkward" øyeblikk?

  haha.. Godt å vite at jeg har gjort inntrykk!
 10. Hva er ditt "This is Awkward" øyeblikk?

  Jeg har nå til og med fått denne historien på trykk i FHM og stakk av med et acction kamera til 3.000, Så den går glatt inn som mitt kleineste øyeblikk ; ) Året var 2006 og jeg hadde nettopp flyttet sammen med min far og min daværende ste-mor til et nytt hus. Det var selvfølgelig mye arbeid med flyttingen så min far spilte på samvittighets-kortet til resten av slekten og fikk de til å hjelpe til med å flytte. Men i den samme perioden hadde jeg min første kjæreste og jeg hadde mistet uskylden bare noen uker i forvegen. Med andre ord var det vanskelig å tenke på noe annet enn sex. Det hadde rukket å bli kveld den 3. dagen med flytting og slekta hadde pakket sammen og reist hjem til sine respektive hjem for å få med seg nyheten og for å kjefte på mannen som leser de opp på tv. Min far og ste-mor hadde reist til noen venner for å grille. Så jeg så det til mitt snitt å lure med meg kjæresten som enda ikke hadde truffet noen i slekta mi tidligere hjem til meg og inn på soverommet. Der tokk det ikke mange sekundene før klær var borte og hun satt seg på meg og rei meg inn i solnedgangen. Nå har det seg slik at soverommet mitt var i utformet som en korridor, altså sengen sto langs veggen med hodeenden mot døra. jeg lå der og var storfornøyd helt til hun bråstoppet og så skremt ut. Deretter hørte jeg ”herregud, hva er dette??” bak meg.. Der sto ingen annen enn min kjære bestemor sammen med 2 av mine tanter som stirret rett på dama der hun satt kliss naken med fronten rettet mot dem.. De hadde bestemt seg for å reise opp en tur og vise bestemor det nye huset, og siden de viste at min far var borte, fant de det for godt å bare gå inn og se seg om. I det min daværende kjæreste så opp og så bestemor rett i øynene, uten så mye som et par sokker på seg er det trygt å si at hun ble ille til mote… Dette resulterte i at hun kastet seg til siden mens hun fremdeles satt på meg og lykkekjeppen min ble med i spranget mens jeg lå rolig. Hvis det ikke er mulig å brekke lemmet så var jeg i hvert fall like ved å klare det umulige. Resultatet var at jeg lå der og forbannet meg over alt og alle, mens dama lå under dyna og gråt. Dagen etter ble det slutt med dama og det har vert kleint å besøke bestemor siden den gang..
 11. Hva er ditt favoritt pre-wo tilskudd?

  Jeg bruker hovedsakelig Craze, Men jeg bytter som regel over til C4 eller NO-Xplode etter 2 bokser og da tømmer jeg denne boksen før jeg går over til Craze igjen. Rett og slett for å unngå å bygge meg opp alt for stor tolleranse
 12. Svettelukt på senteret...

  Personlig synes jeg det er helt greit å bli gjort oppmerksom på det dersom man lukter vondt. Det er ikke alltid man kjenner det selv, og han ble faktisk tatt med bort så ingne andre av de rundt han skulle høre det og dermed ble han sparet for den sjenansen. Greit, det er lite trivelig beskjed å få, men jeg kjenner det selv at jeg blir uvell dersom en person ved siden av meg lukter som en sur svamp! Ble selv gjort oppmerksom på dette en gang for noen år siden, jeg syntes ikke det var noe trivelig beskjed, men jeg har ikke noe problem med å skjønne att man reagerer når jeg tokk med tid til å faktisk lukte på plagget. Og det står heller ikke noe om hva slags t-skjorte det var, det kan hende det var snakk om en syntetisk skjorte? Alle som bruker syntetiske skjorter på trening er klar over hvor surt det lukter av de dagen etterpå dersom man lar den ligge i baggen. Men ventilasjon og luftkvalitet har selvfølgelig mye å si på hvor mye av luktet som blir i rommet. Er det dårlig ventilajson, da forsterkes gjerne innestengt lukt.
 13. Gode grunner for å trene UTENOM å få sexy kropp

  Mer overskudd til lek og moro! Den dagen jeg får barn, da skal jeg ikke ha noe av at tv\n sitter barnevakt fordi pappa er for sliten etter jobb! Og ikke minst, hadde klart meg bedre en den gjennomsittlige ola nordmann dersom samfunnet klapper sammen
×

Viktig informasjon

Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Les mer her