Gå til innhold

Strølle

Medlemmer
 • Innholdsteller

  852
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  8

Strølle vant dagen sist September 13

Strølle hadde mest likt innhold!

Om Strølle

 • Rang
  Avansert medlem

Nylige profilbesøk

782 profilvisninger
 1. Her har du alle øvelsene du trenger for å stramme opp maska, Mens du er i gang så kan du også utfordre deg selv med denne treningsformen her:
 2. enkel kaloririk frokost

  De beste to kaloribombene jeg har brukt til frokost når det er ekstrembulking er: Nr 1: Ca 160g havregryn, ca 5dl helmelk, ca 60-70g peanøttsmør og ca 100g jordbærsyltetøy. Da snakker vi omkring 1500 kalorier. Nr 2: 4-5 brødskiver med masse peanøttsmør og nugatti og 4-5 glass med helmelk. Vær generøs med peanøttsmør og nugatti. Her snakker vi rundt ca 2500 kalorier.
 3. Det er ikke noe mer praktisk enn å spise grønnsaker. Folkeopplysningen gjorde ett forsøk på Spirulina, og fant overraskende nok ut at det vil gi deg mer nytte og spise litt kål hver dag. Kål, som man får til 6kr/kg, kontra spirulina til 1300kr/kg. Supermat er ikke noe fantastisk produkt som gjør underverker mer enn andre grønnsaker, men det er ett fancy navn, det høres lukerativt ut. Det er nok mer enn psykologisk effekt basert på at tror på produktet, og derfor innfris også forventningene som er plantet i deg angående produktet.
 4. Trøtt..

  Jepp, SNS trenger karbohydrater for å være optimalisert! Så TS, du bør nok vurdere å innføre karbohydrater tilbake til kosten, men du kan gjøre det gradvis over tid, isteden for å total-omvende på dagen. Feks begynn å legg til karbohydrater rett etter trening i starten, og så øker du antall måltider med karbohydrat over en periode på 4 uker, hvor du da vil ha 4-5 måltider dagen med karbohydrater.
 5. Kettlebell trening

  Det viktigste i starten er ikke innholdet i treninga de, men at du syns det er gøy, og at du er motivert til å fortsette å gjøre det. Det hjelper lite om Arnold setter opp verdens beste treningsprogram til deg, men du bare trener det i 4 uker før du er dritt lei Derfor er det også lurt å begynne litt rolig, og heller øke mengden etterhvert som man kanskje får mersmak! 15 minutter med effektiv trening kan fort tilsvare 60 min med dassing, så fortsett sånn du gjør. Så kan du etterhvert feks ordne deg tyngre kettlebells, bytte ut øvelser, eller legge til øvelser. Turkish get-ups er forresten en kanon kettlebell-øvelse!
 6. Nå er det heldigvis sånn at hvis man trener det man kaller maksimal styeketrening så vil muskelen øke i tverrsnitt. Det betyr at du slår to fluer i en smekk. Det er i hovedsak to måter å skape hypertrofi på, mekanisk drag(tunge vekter) og metabolsk stress(mange reps). En større muskel er en sterkere muskel. Men ved tung styrketrening kan man også fremkalle små forandringer i aktivering av muskelfibre og fyringsfrekvens. Men som nybegynner ville jeg kanskje fokusert på litt styrke, for det danner grunnlag for å trene metabolsk stress på høyere mekanisk drag. Altså trene flere reps på tyngre vekter. Da får man i pose og sekk.
 7. Markløftsprogram

  Det er mange måter å bli sterk på, det viktigste er at du syns det er gøy slik at du har kontinuitet i treninga. Et markløft program trenger ikke være avansert, og så lenge man legger inn progresjon og variasjon over tid får man som regel resultater. Det er derimot enda mer effektivt å trene øvelser som styrker svakheter i løftet, slik at treningen blir mer effektiv uten at det blir tyngre eller tar lenger tid. Jeg kan sette opp et program til deg hvis du vil. Send meg evt en melding 😊
 8. Bygge så mye som mulig på noen måneder?!

  Tren tungt, hardt, ta testo, igf-1 og insulin til det tyter ut av øra på deg og spis som en hest.
 9. Hva har skjedd med treningsverdenen ?

  Broscience: 50% fact, 50% magic, 100% result Er nok mange fasiter, men generelle retningslinjer og prinsipper må være tilstede for at treningen skal gå noen vei. Problemet er jo at folk overkompliserer noe som egentlig er veldig lett, de vikler seg inn i alt som er vanskelig, de forstår det feil, de mistolker noe som blir sagt, og de skaper alternative sannheter som presses videre til neste kompis i rekka. I eksempelet alle som skal trene treningsprogrammet til Phil Heat tar ikke høyde for at Phil Heat også ikke bare spiser 'proteinpulver'. Det er litt som om jeg skulle prøvd å forstå kompleks kvantefysikk uten noen kvalifikasjoner, uten engang å kunne mer enn gangetabellen, for så å skulle videreformidle det jeg lærer til nestemann. Det ligger i korta at noe informasjon uteblir, noe informasjon er feil, noe informasjon er svada og litt av infoen er riktig.
 10. Hva har skjedd med treningsverdenen ?

  Det er mye feilinfo ute å går. Særlig når de som deler info ikke klarer å være kildekritiske, og tar alt for god fisk. Avsporing https://www.nrk.no/ho/verdens-sterkeste-trener-seg-svakere-1.13301444
 11. Hva har skjedd med treningsverdenen ?

  Et av problemene med, særlig dette med råd er jo at når de store sterke gutta kommer og gir råd, så er disse besserwisserne enige i det de står og hører, men så fort man snur ryggen så står de å gjør det du akkurat rådet dem ikke og gjøre. For så klart vet disse gutta som benker 45kg, og som har 30 sett bryst hver trening, best. (ingenting feil med å benke 45kg, men heller at man skal trene alle assistanseøvelsene som fins istedenfor å trene benk til man blir sterkere) Det er nok litt av problemet, at man prøver å gi råd, dem blir ikke mottatt, og da kan man like godt spare seg bortkastet tid og la vær. Har selv rivd tak i noen folk og gitt tips, og brukt lang tid på å forklare hvordan osv osv. Men i de fleste tilfeller så vet dem bedre selv. Det er kult når man møter folk som er litt ivrige på å høre og som tar til seg det du sier, men dem blir det færre av.
 12. Treningsprogram på Bulk i Februar.

  Jeg ville nok kjørt ett annet program enn det han gjør, først og fremst fordi du har mye potensiale å hente på å trene hver muskel mer enn en gang i uken. Jeg ville kjørt en to-splitt, to til tre ganger i uka, kanskje begynt med to gjennomganger og heller øke til 3 de ukene du føler for å trene litt mer. Jeg ville lagt opp til å kjøre feks bein, rygg og biceps på dag 1, bryst, skuldre og triceps på dag 2, fri på dag 3. For så å kjøre bein, rygg og biceps på dag 4, og bryst, skuldre og triceps på dag 5. Da har du øvelser som overlapper hverandre litt. Du kan også feks på dag 1 kjøre litt andre øvelser enn på dag 3, da får du mye variasjon og det er lettere å holde motivasjonen oppe. Du trenger ikke mer enn 2 øvelser per muskel. Hvis du skal kjøre benkpress på både dag 2 og 4 så kan det bli tungt å skulle øke med 1 rep hver gang. Da kan det være bedre å feks ha dag 2 hvor du fokuserer på å øke vekten, og dag 4 hvor du øker en rep. Feks dag 2 er fast 3x3 benkpress med 2,5kg vektøkning hver gang, og dag 4 starter med 3x8 med fokus på å øke med en rep opp til feks 12 reps, før du starter på 3x8 igjen med høyere vekt. Det viktigste du kan gjøre er å ha tålmodighet, det tar lang tid å bli sterk og stor. Dilemmaet er jo, skal du bli en del sterkere på 12 uker, eller vil du bli veldig mye sterkere på ett år.
 13. Treningsprogram på Bulk i Februar.

  Til oppklaring så er det lurt å øke enten reps eller vekt fra gang til gang, ikke begge, da holder ikke skuta lenge. Fullkropp fungerer bra, det samme gjør splitt. Hvis du er ny til styrketrening så gjelder det å prøve litt og finne ut hva som passer for deg, nytter ikke å kjøre fullkropp 3 ganger i uka hvis du synes det er dritkjedelig, da er det bedre å kjøre bro-split. Det hjelper ikke hvor bra og kult treningsprogram man har hvis ikke man gidder å trene det, så du må gå i deg selv og tenke over hvor mange dager i uka du kommer til å gidde å stå på gymmet å flytte jern.
 14. Tråden for dumme spørsmål!

  Det avhenger jo av aktivitetsnivå og hvor godt trent man er fra før av. Du kan ligge på 1500kcal og få rask nedgang, problemet er at noe av vekta man mister kan være muskler også. Det er ikke vekta man hovedsakelig bør endre på, men kroppssammensetning. Det betyr at hvis du ligger på feks 2500kcal om dagen, i tillegg til at du trener, så kan du gå ned i fettprosent, og øke i muskelmasse, gitt at bmr'en din er riktig. Det gjør at man også kan spise litt mer og kose seg litt mer, 1500kcal dagen blir fort veldig magert, og man kan bli gående sulten en del.
 15. Lol, det er ikke kødd.
×