Gå til innhold

getsome

Medlemmer
 • Innholdsteller

  119
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  3

getsome vant dagen sist Februar 19

getsome hadde mest likt innhold!

1 følger

Om getsome

 • Rang
  Medlem

Nylige profilbesøk

766 profilvisninger
 1. Genetiske fettdepoter

  Kan ikke si jeg kjenner igjen beskrivelsen din i første innlegget. Ser unektelig meget bra ut frøken 😌 Av alternativene listet opp over ville jeg nok gått for å utvikle muskulaturen i beina fremfor å kutte mer vekt
 2. Økning i kcal

  Spis mer mat asap. Helt idiotisk å ligge på 600-800 kcal per dag. Om inntaket ditt stemmer er det mer usunt enn noe annet og som andre her påpeker må man noen ganger spise mer for å gå ned i vekt. Sannsynligvis er kroppen din i overlevelsesmodus og forsøker å beholde alt du putter i deg. Hadde jeg vært deg ville jeg lagt meg på vedlikehold for en på 63 kilo en stund for å få opp metabolismen igjen også kan du etterhvert begynne å kutte forsiktig i kcal om du vil ytterligere ned i vekt. Spis mengder med grønnsaker og mye proteiner.
 3. Magefett!

  Det viktigste og forsåvidt det eneste du trenger å tenke på for å gå ned i vekt er kalorier inn vs kalorier ut. Du må med andre ord sørge for å ligge i et kaloriunderskudd over tid. Enkle kjøreregler er å innta mye protein og fiber, da disse øker metthetsfølelsen, samt unngå raffinert sukkert. Spis MYE frukt og grønt og velg fornuftige råvarer så gjør mye seg selv. Selv ville jeg lagt meg på et moderat kaloriunderskudd kombinert med styrketrening. Husk at det viktigste vedrørende fettreduksjon er hva du gjør på kjøkkenet og ikke på trening. Det tar mer enn en halvtime på mølla for å forbrenne enn kebab. Lykke til!
 4. Andre som bruker programmet Wendler 531?

  Kult! Tusen takk for svar. Jeg har til nå kjørt 5/3/1 for militærpress og markløft på samme dag og det har funka fint det egentlig. Kjører BBB på en del assistanse og opplegget til nå har sett sånn her ut: DAG 1 Benkpress 5/3/1 Skulderpress 5 x 10 Beinpress 5 x 10 Hangups 50+ (kjører sett med hangups mellom alle setta med press i kjent Wendler-stil) Pikes DAG 2 Markløft 5/3/1 Militærpress 5/3/1 Pendlayroing 5 x 10 Dips 5 x 10 Utfall 3 x 8 Woodchoppers DAG 3 Knebøy 5/3/1 Benkpress m/ stopp 5 x 10 Chins m/ vekt 3 x 1-5 Krocrows 1 x 20+ Planke Føler jeg har hatt stort utbytte av programmet til nå hvertfall! Har vært vant til stort volum så kjenner jeg løfter med mer overskudd nå på tross av mye AMRAP og det er digg. Hangupsa har skutt i været etter at jeg begynte å kjøre volum i Wendler-stil også (begynte med det en stund før jeg hoppa på 5/3/1) og har gått fra rundt 4 x 5 til å gjøre 10 x 7 nå på mandag. Også er det sabla gøy med nye feite repsperser i hytt å vær Åssen var framgangen din på programmet og hvordan gjorde du det med assistøvelser etc? Skal absolutt prøve meg på oppsettet du la inn her når jeg blir hypp på å gjøre noen forandringer. Skulle helst hatt høyere frekvens på bøyen enn jeg har nå så sånn sett ser det veldig bra ut!
 5. Andre som bruker programmet Wendler 531?

  Lenge siden det var noe liv her! Har planer om å teste ut Wendler utover høsten og vinteren men har bare tre dager til rådighet. Noen som har gjort det over tre dager selv og har eventuelle tips og råd før jeg drar i gang? Tenkte å kjøre BBB i tillegg til 5/3/1, usikker på assistanse enda. Vet programmet opprinnelig går over fire dager men tidsklemme osv
 6. Ned i vekt med samme vekt

  En kilo fett er større i volum enn en kilo muskler. Kan det være at fett/muskel-ratioen har forandret seg? At du har gått ned i fett men lagt på deg tilsvarende i muskler. Da vil man kunne se mindre/tynnere ut men veie det samme.
 7. På bildene du refererer til har jo ansiktene forandret form grunnet en ganske heavy fettreduksjon akkurat som @Akse påpeker over her. Huden har ikke blitt "strammere" fordi de har fått mer muskler. Laaaawd
 8. God og rimelig proteinpulver?

  bulkprotein.no jordbærsmak 👊🏼
 9. Rygg/nakkesmerter

  Bare å oppsøke manuellterapeut!
 10. Rygg/nakkesmerter

  I Tromsø vet jeg ikke men sjekk Google 😊 Ganske sikker på at det er nerverelatert ja uten at jeg egentlig sitter på kompetanse til å stille noen diagnose her. Iom at det sitter i rygg/nakke kan det sikkert være greit å få tatt et bilde av ryggraden din for å utelukke eventuell skiveutglidning. Om du ikke finner noen aktuelle behandlingssteder i Tromsø og plagene vedvarer ville jeg dratt tilbake til fastlegen og bedt om det. Får avvente å se om det er noen med mer peiling enn meg som svarer her. Kanskje Kjetil jeg tagga i forrige innlegg dropper innom!
 11. Rygg/nakkesmerter

  Med tanke på problematikken her med bortdovne armer, prikking og stikking høres det veldig ut som dette er nerverelatert. Iom at det vedvarer ville jeg hvertfall anbefalt deg å stoppe opp helt med treningen til du finner ut hva dette dreier seg om. Nakke og rygg er ikke noe å tulle med. Sannsynligvis er det ikke noe superalvorlig men det er best å være på den sikre siden når det kommer til skader. Om fastlegen ikke tar deg alvorlig ville jeg oppsøkt Trening og Rehab på Hasle, som drives av @Kjetil Larsen, han har hvertfall vist stor kompetanse her inne og har svaret på det aller meste av treningsrelaterte plager/skader. Eventuelt en privatklinikk om du ikke holder til i Oslo. Lykke til!
 12. Iom at han andre her ikke svarer ble jeg veldig nysgjerrig på hva symptomene du beskriver kan bety @Kjetil Larsen???
 13. Farmerwalks og shrugs er også alternativer
×

Viktig informasjon

Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Les mer her