Gå til innhold

PaulM

Medlemmer
 • Innholdsteller

  70
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

PaulM vant dagen sist Juli 20 2017

PaulM hadde mest likt innhold!

Om PaulM

 • Rang
  Medlem

Nylige profilbesøk

603 profilvisninger
 1. woobs? konfrontasjon?

  Er ikke uenig i det, men jeg tror de som betaler for treningsprogram kanskje er sårbare for kommentarer.
 2. woobs? konfrontasjon?

  Det må være greit at folk kjøper treningsprogram. Unødvendig å kommentere.
 3. Funker delvis lavkarbo?

  Flott. Ser at med aktivitets/treningsvolumet ditt kan det være fordel med rask energi i form av karbohydrater. Kanskje vi kan være enig om at høyprotein dietter kan være gunstig i forbindelse med vektnedgang? Så justeres mengden fett/karbo i forhold til aktivitet mv.
 4. Funker delvis lavkarbo?

  Kanskje litt klossete formulert av meg. Å diskutere for/imot lavkarbo dietter er lite fruktbart. Det finnes en del forskning som støtter høyproteindietter. Det er også omtalt i artikkelen du lenker til nedenfor. "Over the course of one year, the researchers compared four different conditions: normal protein, normal carbohydrate normal protein, low carbohydrate high protein, low carbohydrate high protein, normal carbohydrate. Interestingly, the two groups eating the high protein lost the most weight. And the real kicker? Varying the levels of fats and carbs seemed to make no difference to body composition" Når du har 8% kroppsfett med et daglig inntak av 250gr protein, 250gr karbo og 100 gram fett regner jeg med du samtidig har en total fysisk aktivitet inkludert trening som brenner av de ca. 2900kcal/dag det kostholdet utgjør. 250 gram protein pr. dag er etter mitt syn å regne som et høyprotein kosthold. Har du prøvd om det funger like godt på 100gr. protein, 400gr. karbo og 100gr. fett pr. dag?
 5. Funker delvis lavkarbo?

  Det er selvsagt riktig at alle dietter virker gjennom reduksjon av kaloriinntak. Det som gir suksess er hvilket kosthold en klarer å gjennomføre over tid. Noen kostholdseksperter sier at et kosthold med mye protein gir mer metthetsfølelse over tid og derved er enklere å gjennomføre. Dersom det er mye protein i kostholdet må nødvendigvis fett og/eller karbohydratinntaket reduseres for at det skal være underskudd. Det kan være lurt å fokusere på reduksjon av inntaket av karbohydrater for enkelte fordi inntak av karbohydrater påvirker psyken og for dem gir avhengighetseffekter de ikke klarer å håndtere. Det som fungere for meg er strenge restriksjoner på karbohydrat, moderat med fett, mye protein og veldig mye grønnsaker for å få nok vitaminer. Jeg trener styrke 3 ganger i uka og løper en gang.
 6. Blodtest som beskriver DITT kosthold

  Hei. I din første post står det at blodprøven blir sendt til St. Olavs hospital og Forskningsparken i Oslo. I neste innlegg blir det henvist til Vitas.no og at de jobber for universitetet i Oslo. Som bevis for seriøsitet vises det til at Vitas registrert på NASDAQ. I tredje innlegg kommer det fram at BioActive Foods står bak og at de kan tilby en olje som har gjort mirakler for LSK i 2008-09. Skulle kanskje tro at resten av eliteserieklubbene etter hvert har tatt produktet i bruk, men rask googling gir ikke noe resultat. Mail fra St.Olav sier at en test er utviklet i samarbeid med dem, men ikke hva den analyserer, ikke hvilken nøyaktighet den gir eller hva resultatene kan brukes til. Dette er det BioActive Foods som står for. De har egen forskningsavdeling som dokumenter deres egne resultater, og som de har egeninteresse av å fremstille i et godt lys. Kjære Adrian. Du er en ung ubefestet sjel. Vil foreslå at du konsentrerer deg om Cellokarrieren og overlater sjarlatanvirksomheten til voksne folk. Med ønske om en fortsatt bekymringsfri ungdomstid!
 7. Blodtest som beskriver DITT kosthold

  Men ingen link til St. Olav eller Forskningsparken? Hva firmaet påstår er ikke så interessant. Når jeg ser på all informasjonen de får ut av en bloddråpe på et ark lurer jeg på hvorfor fastlegen min må tappe flere glass for å finne ut det samme. Tror fremdeles opplegget er BULLSHIT.
 8. Blodtest som beskriver DITT kosthold

  Det der virker som bullshit. Kan du legge ut en lenke st. Olav eller Forskningsparken hvor testen er beskrevet?
 9. 2 Split - Tidsklemma

  Hjemme i permisjon er en kjempemulighet til økt aktivitet! Du kan trille lange turer med den lille, og krabbe rundt på golvet og leike med hen. Lavintensiv aktivitet noen timer om dagen er effektivt til å øke forbrenningen. Starting Strength er et greit styrkeprogram som dekker det meste. Du kan supplere med planke og ryggøvelser. Dersom du skaffer en kettlebell kan du gjøre mye fettforbrennende trening hjemme som også styrker rygg og rumpe. Sjekk ut Youtube for inspirasjon. Lykke til! Paul
 10. Styrkeforskjell menn og kvinner

  Sjekket opp på http://www.strengthstandards.co/#/ Knebøy. Menn; Kroppsvekt 80kg. 20 rep 80kg tilsvarer 1RM 133kg. Krav "Advanced" 139kg 1RM. Kvinne; Kroppsvekt 80kg. 20 rep 80 kg tilsvarer 1RM 133kg. Krav "Advanced" 93kg 1RM. Differanse for "Advanced" menn/kvinner i knebøy er 139/93*100% = 149%. Tilsvarende for benkpress menn/kvinner er 122/68*100% = 179% Lykke til. Paul
 11. Du trenger kanskje ikke ligge i et stort overskudd til å begynne med. Gå opp til f.eks. 2000 kcal og tren tungt. Når du ikke lenger klarer å øke vektene du løfter øker 200kcal til. Et overskudd på 1000 kcal tilsier en muskelvekst på 1 kilo i uka. Det er lite realistisk din historie tatt i betraktning. Lykke til.
 12. Tråden for dumme spørsmål!

  Du får prøve! Legg ut rapport om en måned om hvordan du har gjort, og resultatene. Selv har jeg i det siste prøvd kettlebell trening, sving og ettbeins markløft. Synes det aktiverer rumpa svært bra. Les mer her. https://www.iifym.com/kettlebell-training-benefits/ Paul
 13. Tilbakemelding på program

  Programmet ser greit ut. Du har fått med deg det meste. Med 5 økter i uka vil det bli et høyt volum.
×