Gå til innhold

vidark

Medlemmer
 • Innholdsteller

  662
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. the long way back bye Vidar

  Hei har trent ganske regelmessig den tiden er ikke har postet her på blogge. Føler eg trenger å før trening dag bok for å få noe særlig framgang. Første trening blir imorgen. Å
 2. Ryggtråden!

  Rygg bilde fra i sommer. [ATTACH]126413[/ATTACH]
 3. Min før og etter.

  Mektig imponert;-)
 4. Helt rått:-) mektig imponert;-) ser forresten ut til at du har rimelig god kontroll på tøying, så masse lykke til med å finne de som har bedre peiling på det her inne;-)
 5. Rumpa mi er vekke

  Hun vet hun må endre på kosten og ber om råd og veiledning. Da synes eg en bør gi råd og veileding istede fir at den ene etter den andre omtrent kjefter på henne. som om det ska være noe hjelp.
 6. Hvem får 6-packen før sommern?

  Gratulerer med fitnesbloggens fineste mage:-)
 7. Post beina dine! :)

  Beina er vel det eg sliter mest med but here goes:-) et med flex og et avslappet :-)
 8. For min del kom vendepunktet etter et samlivsbrudd. Hadde på den tiden en netto morgenvekt på 120 kg mot en vekt idag på ca 90 kg. Hadde vært i ganske bra form tidligere så visste vel sånn ca hvordan eg ville gjøre det. Men når eg følte at alt annet rundt meg raste sammen følte eg at dette var noe eg kunne ha kontroll over. Idag har eg det kjempebra og er i mitt livs form og damene renner ned dørene ( mulig det er noe eg har drømt ;-)) men treningen hjalp meg hvertfall gjennom en periode av livet mitt som ikke var noe særlig:) legger ikke ved noen bilder her siden de fleste her på forumet sikkert synes eg legger altfor mye bilder ut:rolleyes:
 9. Starkare och stramare!

  wow du ser fantastisk bra ut(y) Om du har blitt i enda bedre form enn dette gleder eg meg til bildene;)
 10. Post sommerformen!

  Vel fortjent:)
 11. Post sommerformen!

  Fitplease må bare ha den ideale sommerform/ nårtid som helst på året form som jentene her på forumet burde sikte etter :-) Perfekt i mine øyne og eg er så gammel at eg har sett maaaaaaange jenter / damer ;-)
 12. Post sommerformen!

  Sinnsykt mange veltrente kropper her på bloggen ( både mann og dame) Her kommer mitt lille oldboys bidrag
×

Viktig informasjon

Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Les mer her