Gå til innhold

Vinnerliste


Populært innhold

Viser det mest likte innholdet siden 12. nov. 2017 i alle områder

 1. 4 liker
  Legger er genetisk, så beklager om du får bare tullete svar, men spørsmålet ditt er latterlig. Ikke rart du får bedre svar på kvinneguiden, der er vel andelen 100% jenter/damer som er misfornøyd med genetikken sin.
 2. 2 liker
  Hva du gjør galt? Du trener bein kun en gang i uka. Tren enten oftere, eller tren flere kroppsdeler på samme økt. Beina bør ha 2-3 økter pr uke om du ønsker fremgang.
 3. 2 liker
 4. 2 liker
  Ja det ødelegger teknikken litt. Også vil jeg jo ikke få en orgamse op et fullt treningssenter heh. Men tenker å ta det opp med legen kanskje.
 5. 2 liker
  Tittelen er så treffende at det gjør vondt. Denne her var rett og slett en innertier. Jeg klør i fingrene etter å dele den på FB da jeg er så dritt lei av å se juice cleanser og diverse bullshit dietter bli spredd, men gjør jeg det så får jeg fettfobiker-stempel før jeg får snudd meg.
 6. 2 liker
  For meg personlig er det ikke noe problem at folk er feite og ikke gjør noe med det. De om det. Det eneste problemet jeg har er når de samme folkene legger skylden for sin overvekt på andre/annet enn seg selv. Ansvarsfraskrivelse som at det er butikkenes skyld fordi de har for billig/lett tilgjengelig smågodt, eller at det er skolens skyld som ikke lærer de hva som er sunt og usunt å spise, Informasjonen for hvordan unngå overvekt finnes lett tilgjengelig. Blant annet enn i denne artikkelen. Ingen kan forvente at andre skal ta ansvaret for seg. En må gjøre jobben selv. Akkurat som det er normalt å stå opp om morgenen og gå på jobb, dersom en har forventning om å få lønn.
 7. 2 liker
  Den enkleste måten å justere kaloriinntak på er å spise det man vanligvis spiser og bruke målebånd og vekt, går cm eller vekt for mye opp kutter du bare vekk en brødskive eller en liten mengde av det du allerede spiser og ser hvordan det fungerer. Og justerer deretter. Og omvemdt om du går ned for mye, da legger du til litt mat.
 8. 1 liker
 9. 1 liker
  Det gunstigste er det programmet du følger over tid. Seriøst. Velg ett (kast dart), og hold deg til det. Jeg antar at du ikke skal stå på scenen om 3 måneder, og da er det virkelig ingenting annet enn hva du selv personlig liker som avgjør hvilket program som passer best for deg.
 10. 1 liker
  1. Et fullstendig program MÅ ikke gå over ei uke, det kan gå over kortere og lengre tid. 2. To dager med bare bryst, to dager med bare rygg, og èn dag med bein? Hva med resten? 3. Nettet er fullt av splitter som passer enhver. Google is your friend. Hva med å kjøre overkropp-underkropp-fri-overkropp-underkropp-fri. etc. ?
 11. 1 liker
  Alt av dietter fungerer fordi man ligger i et kaloriunderskudd. Kom på noe som gjør at du ligger i et kaloriunderskudd; ikke tving deg selv til å følge x- eller y-dietten.
 12. 1 liker
  Selvsagt vil en kilo is gi mere kalorier enn en kilo kylling. Det var påstanden lenger opp om at det var vanskelig å havne i kalorioverskudd uten sukker jeg vil til livs, all den tid karbohydrater inneholder samme kalorimengde pr gram som proteiner, mens fett inneholder godt og vel det dobbelte av disse. Da ser jeg bort ifra sult. Det vil avhenge av den enkeltes selvdisiplin. Noen får mye sultfølelse på diett og takler det bra, noen dårlig, mens andre ikke sliter med sult. Individuelt.
 13. 1 liker
  Haha! Nå blir jeg skeptisk når du sier at du syntes det er helt sinnsykt, men jeg prøver også er det jo som du sier bare å justere hvis det blir veldig mye. Målet er bygging ja også ivareta en grei styrke. Gir det to uker også ser vi hva som skjer Takk for feedback og god helg!
 14. 1 liker
  Kan ikke si jeg har opplevd det samme. Spiser proteiner, karbo, og fett til alle mine måltid. Noen ganger med betydelige mengder sukker og. Lettere å spise seg feit om en spiser slik at en havner i stort kalorioverskudd er vel det korrekte.
 15. 1 liker
  Ja, denne fasaden av perfeksjon måtte jo slå sprekker før eller siden.
 16. 1 liker
 17. 1 liker
  Haha! Skolert! Jeg går og setter meg i hjørnet iført the Yoke of Shame jeg da. Øya man først blir blind på, er det ikke det man sier? Jeg trøster meg med at jeg i det minste hadde fått med meg at det var to av dem som hadde samme ernæringsverdi da – jeg ser et halmstrå og klamrer meg til det.
 18. 1 liker
  Jason Genova har profesjonelle coacher, sponses av Blackstone Labs og flere, de bruker tiden sin på han og det går sport blant coacher, pt`er og div. i kroppsbyggermiljøet i Florida og andre delstater om hvem som faktisk klarer å få fyren i form. Ingen har lyktes så langt, MANGE har prøvd, tross årevis med hard trening, diett, prohormoner og steroider ++ Han stilte i Ruby Championship i Florida (Konkurranse for ikkeproffer) til tross for at han ser ut som et vandrende utedass - Sett i forhold til tiden han har brukt, ressursene folk har lagt ned i han, alle lovlige og ulovlige substanser han har puttet i kroppen, og det faktum at han står på en scene og tror han har noe der å gjøre. Men han har bra bein og jævlig bra legger. Så ja, legger er genetisk, som andre påpeker.
 19. 1 liker
  Nå er vel 1 g sukker (karbohydrater) = 4 kcal, mens 1 g fett = 8-9 kcal, så fett er dobbelt så energirikt som sukker.
 20. 1 liker
  Er det Cornelis Elander som har sagt det eller? *sarkasme*
 21. 1 liker
 22. 1 liker
  God lesning! Senest i går ble jeg fortalt at kalorier ikke har noe å si så lenge man holder seg unna sukker...
 23. 1 liker
 24. 1 liker
 25. 1 liker
  +1 Enkelt fortalt og bra forklart. Problemet er å få de som virkelig trenger å se denne, til å faktisk se denne artikkelen.
 26. 1 liker
  Jente på 24 år, 1.69 høy, 62 kg som er drittlei av å føle seg dritt. En forandring må til - en livsstilforandring. Aldri hatt en fot innforbi et treningssenter, men har vært aktiv på mine yngre dager. 😅 Har en aktiv og stressende jobb, så tenker det er lurt å komme seg på et senter for å koble ut. Har det siste 6 mnd lagt på meg 10 kg, og det er 10 kg for mye. Prøver å spise variert og sunt, men blir desverre fort forvirret av alle artiklene ute på nett om hva som er sunt og ikke. Kostholdstips tas imot med stooor takknemlighet! Målet mitt er å komme ned i fettprosent (vekt driter jeg i), stramme opp kroppen og bli sterkere. Ser for meg at jeg kjører full kroppsprogram 3 ganger pr uke, og 1 - 2 ganger på møllen pr uke. Usikker på hva som er lurest av intervall eller langkjøring. Noen som er mer erfaren enn meg, som vil gi meg noen tilbakemeldinger?
 27. 1 liker
  Jeg la inn tallene dine i denne kalkulatoren, og fikk at ditt kaloribehov hvis du ligger i koma er på ~1400kcal. Du ligger jo åpenbart ikke i koma, så under "daglig aktivitet" må du krysse av det som passer. Du sier du har en aktiv og stressende jobb, så da antar jeg stående jobb (helsefagarbeider?). I tillegg er jo planen din å trene en del, så jeg krysser også av for trening. Da ender kaloribehovet ditt opp på ~3000kcal. Skal man endre vekt, bør man legge seg 300-500kcal over eller under sitt daglige behov, så i ditt tilfelle blir det da 2500-2700kcal/dag. Uten at jeg har stålkontroll på kaloriinnholdet i alt du lister opp, virker det noe snaut. Vil du ha full kontroll bør du logge og veie matvarene og føre et kaloriregnskap, men det er ikke strengt nødvendig. Du sier du driter i kroppsvekt – jeg støtter deg i det. Finn frem målebånd og mål deg en gang i uka eller hver 14. dag. Blir målene mindre er du på rett vei. Ting som er verdt å merke seg: ikke heng deg for mye opp i tallene. Tallet du får fra kalkulatoren er et estimat. Det kan tenkes at det reelle tallet for akkurat deg er noe forskjellig – vi snakker ikke enorme unøyaktigheter, men noen prosent kan det være. Det eneste som betyr noe er resultatene du ser på målebåndet. For øvrig: med 62kg fordelt på 169cm har du allerede et vettugt vekt/høyde forhold. Var jeg deg, ville jeg lagt meg på vedlikehold og fokusert på tung styrketrening. Med noob gainz vil du kunne "veksle inn" fett i muskler i en god stund fremover, du vil bli strammere og mindre, men vekten vil kunne øke (muskler veier mer enn fett, tross alt).
 28. 1 liker
  De beste to kaloribombene jeg har brukt til frokost når det er ekstrembulking er: Nr 1: Ca 160g havregryn, ca 5dl helmelk, ca 60-70g peanøttsmør og ca 100g jordbærsyltetøy. Da snakker vi omkring 1500 kalorier. Nr 2: 4-5 brødskiver med masse peanøttsmør og nugatti og 4-5 glass med helmelk. Vær generøs med peanøttsmør og nugatti. Her snakker vi rundt ca 2500 kalorier.
 29. 1 liker
  Enig i det med kosthold ja. Lese bøker også veldig effektivt med bra informasjon inn i knotten på toppen. Spesielt bra bøker som jeg har lest er de av mark hyman (kosthold) og victor hagen sin bok how to be happy in the 2010/2020s (happiness, angst/depresjon løsning). Tror de er på amazon, 2 sek, her ja https://www.amazon.com/gp/aw/d/B0748JDJJR/ref=mp_s_a_1_1?ie=UTF8&qid=1504799036&sr=8-1&pi=AC_SX236_SY340_QL65&keywords=victor+eckhart&dpPl=1&dpID=41hqTXyAI1L&ref=plSrch
 30. 1 liker
  Synes du er flink som prøver å trene til tross for problemene du har. Tøft gjort! Har ingen tips angående angst, men virker som det er et så stort problem for deg at du trenger noen å prate med. Har du noen eksempler der du fikk angst av trening? Hvilken type trening gjorde du, hvor hardt/lenge trente du, hvordan var følelsene dine den dagen? (Du trenger ikke svare her, men det er lurt om du skriver det ned for din egen del. Da ser du kanskje et mønster, og ser hva du bør unngå) Ellers: Jeg tror du skal klare å trene deg opp, slik at det skal "mer" til før angsten trigges. La oss si at du i dag trigger angsten hvis du jogger 500 meter i strekk. Forslag: Du liker å gå tur, så du kan kombinere gåturen din med noen korte joggestrekninger, for å få litt mer intensitet i treningen (men ikke så mye intensitet at du blir uvel). Du kan jogge to strekninger på 250 meter under gåturen din (gå i f.eks 15 minutter før du jogger den andre strekningen, slik at du er sikker på at kroppen har roet seg helt ned). Hvis dette fungerer bra så kan du øke litt under neste tur, f.eks jogge to strekninger på 275 meter. Etter hvert kan du prøve å jogge tre korte strekninger. Øk distansen når du føler deg trygg, og ikke gjør store økninger. Hold deg alltid godt unna det punktet hvor angsten trigges. Jeg ser for meg at du etter noen uker vil øke terskelen der angsten blir trigget. Om en måned trigges kanskje angsten om du jogger 700 meter, og det er jo 200 meter lengre enn utgangspunktet ditt. På lang sikt kan det hende at du fint klarer å jogge mye lengre enn utgangspunktet ditt. Jeg tror også at hvis du er mer i aktivitet, så vil du bli vant til å være i aktivitet, og det skal mer til før du får angst. Spesielt hvis du klarer å knytte trening opp mot noe gøy - noe som du mestrer. Du har helt rett i at trening skal hjelpe når man har psykiske problemer, og jeg tror du også vil klare å finne hjelp i trening etter hvert. Du skriver at du ikke er i så god form akkurat nå, så det er ikke rart om angsten kommer hvis du har presset deg veldig hardt de gangene du har prøvd å trene. Kroppen din er ikke vant til så mye aktivitet. Det er fort gjort at man vil for mye på en gang. For din del høres det veldig lurt om du begynner med babysteps og rolig mosjon. Ta ting i ditt tempo, et tempo du er komfortabel med. Du har ikke bil, men det er sikkert mulig å ta buss til nærmeste fjell? Eller kanskje du kjenner noen med bil som du kan gå turer med? Sykkelturer er hyggelig i fine omgivelser. Svømming er også en gøy aktivitet, både alene eller med en venn. Yoga er også noe du kanskje kan prøve (man finner sikkert en haug filmer på youtube så man kan trene hjemme). Ellers anbefaler jeg deg å føre en detaljert trenings- og angstdagbok, hvor du skriver ned treningsøktene dine, og alle positive og negative følelser som kommer med treningen. Som jeg skrev i begynnelsen, kan du lettere spotte et mønster hvis du har ting skrevet ned. Og du kan se hvilken trening kroppen din takler helt fint, og bruke dagboka som motivasjon. Runder av her jeg. Lykke til. Er sikker på at du klarer dette!
×