Gå til innhold

All aktivitet

Denne strømmen auto-oppdateres     

 1. I dag
 2. Personal fitness trainer on true personal level. Why cheap? Big difference in salary and buying power between countries. What can I offer? Everyday communication and complete step by step plan for diet,workout and supplements. People usually give up fast cause they get same copy/paste diet/workout and have additional questions about everything. Lack of knowledge combined with lack of progress = motivation runs out fast. I'll be your trainer - motivation and I'll make sure you reach your goal and learn in the process. About me: 28 years 6'5 and 230lbs (1,98m,105kg) - Certified fitness trainer and nutrition specialist https://ibb.co/jkJmU6 - 8 years of experience in fitness field - 3rd place national drug free powerlifting competition - National basketball champion - 2rd place international rowing competition etc. https://ibb.co/c0QChG Instagram: https://www.instagram.com/askgym23/
 3. I går
 4. Siste uke
 5. Livsstil og ikke diett, input?

  Hei alle sammen Jeg skal prøve å gjøre det så kort og presist som mulig. Har i en periode på 3-4 år gått opp og ned 10-15 kilo en del ganger, blitt en såkalt yoyo-slanker i en alder av 22 alt. Riktignok ikke alle kiloene hver gang, men vekten har variert mellom 50-68 kilo. Men mest mellom 55 og 65. Jeg er 162 cm høy. Den aktive trekignsdelen er inget problem da jeg alltid har vært aktiv, gått mye turer, løpt og trent styrke periodevis. Matdelen har vært veldig all or nothing - noe som vises i mine tidlgiere poster hvor jeg prøvde å overbevise meg selv om at løping og lite mat var noe jeg digget. Sannheten er at det suger. Til poenget: JEG VIL GJØRE DETTE SKIKKELIG NÅ. Er seks uker inn i fullkroppsprogrammet som er for nybegynnere nå og øker jevnlig i styrke. Ellers går jeg turer og løper en intervall eller 5-10 km her og der. Sørger for å bevege meg i form av tur eller trening 1-2 t om dagen. Ellers sitter jeg mye å leser da jeg er student. Tidligere slitt med veldig lite mat 800-1300 kalorier og store overspisingsperioder - derav yoyo. Tenker å legge meg på 1600 kalorier og tenke at «dårligere matvalg» og et stykke kake hører til bursdager og andre spesielle anledninger. Har ikke tenkt å veie meg fordi jeg rett og slett pælma den lille jævelen ut av huset for en stund siden ettersom den klussa mye med hjernen min. Men kommer til å ta mål/kjenne etter på klær og i speil. Spørsmålet til dere med mer erfaring: høres 1600 kalorier ut som et nivå hvor jeg kan gå sakte men fornuftig ned i vekt/fettprosent? 162 cm høy, veier nå mellom 63-65 tipper jeg. Målet er rundt 56-58, kjenner igjen kroppen min i speilet når den er der. Fullkropp styrke 3 x i uken, noen uker hiit cardio økt i form av 4x4 og en langkjøring. Passer uansett på å alltid bevege meg 1-2 timer hver dag. Klem en som har lyst til å gjøre dette skikkelig! 😄😄
 6. Økning i kcal

  Har og fått veldig synlige blodårer. Kan dette komme av for lite fett i kosten?
 7. Økning i kcal

  Takk for tips, men har allerede my fitness pal. Var sånn eg fant ut at eg spiste alt for lite. Loggført alt ned til siste detalj, all mat er vegd. Har lurt på om eg kanskje er insulinressistens og om eg spiser alt for lite fett? Har kuttet ut alt av olje og smør etter eg økte i vekt, og spiser kun magre produkt som kylling, kyllingkjøttdeig og reint kjøt. Som tilbehør har jeg alltid salat med litt idun sin 3% fett dressing på. Ellers bruker eg å ha brokkoli og gullerot og blomkål. Til lunsj spiser eg kvar dag 40g havregrøt laget med vann med litt bringebær og jordbær på. Noen gonger spiser eg cottage cheese istadenfor. Prøvd å komme meg opp i kcal så no ligger eg på ca 1000-1400. Gjort i eit par veker no. Vekta står bom stille.
 8. Tråden for dumme spørsmål!

  Vi har ingen egen intro-tråd, men mange kombinerer loggbok og intro.
 9. Kreatin som løser seg lett opp?

  Jeg har kjøpt såkalt "micronized" kreatin. Aner ikke hva det betyr, men tror det er at det er malt opp i mindre partikler enn vanlig kreatin. Kjennes i hvert fall sånn ut. Fra Tommi Nutrition. En boks kostet meg 99 kr.
 10. Tråden for dumme spørsmål!

  Hvor er det man introduserer seg selv på forumet slik at alle kan få en detaljert gjennomgang av hvor dårlig form jeg er i?
 11. Jeg har kjøpt både BCAA og kreatin fra Proteinfabrikken. BCAA løser seg fint opp, men når jeg blander inn kreatin så er det ikke snakk om at den løser seg opp. Hadde håpet å kunne ta begge samtidig for å gjøre det enklest mulig. Noen som har tips til annen produsent hvor det faktisk løser seg lett opp?
 12. Trener for det meste langrenn, løp og styrke, men har vore borte frå trening ei stund no i haust. For ca ein mnd starta eg å trene igjen, men har tatt det med ro når eg har gått på ski, og lar kroppen styre intensiteten. Førre sundag hadde eg ein bra dag, og gjekk litt hardare enn vanlegvis, utan at det var all out på nokon som helst måte. Neste dag følte eg meg heilt fin, og tok ei styrkeøkt på ettermiddagen. Då merka eg at eg var litt støl i kjernemuskulaturen, men fullførte likevel økta (rykk, bøy, press og chins). Etterpå vart eg veldig sliten og dagen etterpå følte eg meg sjuk med feber. På onsdagen oppdaga eg at eg hadde fått blåmerker der eg følte meg støl. Kan dette ha vore ein mild form for rabdomyolyse, eller eit eller anna tilsvarande? Litt overraskande, for eg køyrde ikkje såå hardt verken på sundagen eller måndagen.
 13. Jeg kaster inn et spørsmål her - håper det er ok. Jeg fikk en smell i skulderen på en fotballtrening i juni 2017. Den ble gradvis verre og de neste 5 månedene trente jeg ingenting (hverken vekter eller lagidrett). Skulderen ble veldig immobil, i den forstand at jeg ikke klarte å løfte armen i været. Jeg klarte kanskje å løfte ca. 45 grader'ish. Siden november har den blitt litt bedre, og etter to styrketreninger i 2018 virker den noe bedre igjen, men den er fortsatt så ille at jeg ikke kan gjennomføre hangups, nedtrekk eller arnold. Jeg er litt bekymret for at den skal bli verre nå som jeg starter med trening igjen. Jeg har ikke gjennomført MR eller vært til fysio. Jeg kjenner ingen smerte når skulderen henger ned normalt. Det er kun smerte når jeg prøver å løfte den i luften. Trodde det skulle gå over ved tid til hjelp, men juni 2017 begynner å bli lenge siden Er det noen som kan tenke seg hva dette er for noe? Jeg har aldri hatt problemer med skulderen før.
 14. Lean fit

  Hei sann. Trente tidligere forholdsvis mye vekter. Ble sterk, men ble også forholdsvis feit. Gikk fra 62 til 90 kg og har nylig slanket meg ned til 71 kg igjen. Dessverre mistet jeg mye muskler under slankinga. Nå i 2018 har jeg mål om å trene meg opp igjen, men da ønsker jeg en "lean fit" kropp. Dvs. jeg ønsker å komme i form, gjerne med litt større rygg og muskler generelt, men samtidig ønsker jeg ikke dra på meg fettet en gang til. Er det noen tips mht. dette? Noen som har gjort det? Er det noen supplementer som anbefales? Er det realistisk overhodet? Jeg har dessverre ikke tid til mer en 2-3 dager på treningssenteret i uka. Er enkelte treningsprogram mer effektivt enn andre med ønske om "lean fit"? Et annet spørsmål er i hvilken grad det er vits å trene styrke på dager med kaloriunderskudd? Takk for svar.
 15. Fullkroppsprogram(?) + trene til opptak i Forsvaret

  Takk, mye bra tips!
 16. Ønsker strammere bryst

  Jeg har født to barn. Brystene mine vokste veldig i svangerskapet og ble mindre etterpå. Dette resulterte i hengete pupper. Er det mulig å trene de fastere? Har hørt at det skal være så og si umulig men noen som vet ? Noen tips?
 17. Hei😊 jeg er en jente på 26 år som begynner å bli litt frustrert rundt dette med kcal. Jeg har trent styrke i ca 4 år nå. litt av og på, men 4 år siden jeg første begynte. Hvis jeg tenker tilbake til da jeg startet har jeg jo kommet et stykke. Lært mye om teknikk og føler meg trygg i styrkerommet. Problemet har alltid vært dette med kostholdet da. Jeg gir liksom 100 prosent på trening, men får aldri de resultatene jeg vil ha. Visuelt sett. Jeg har gått en del opp og ned i vekt. Og i en periode vil jeg si at jeg var i ganske god form. For å komme til spørsmålet mitt så er det rett og slett hvor mange kcal burde en jente på 26 år, 60-61 kg og 166 høy spise? Målet mitt er å bli stram, mer markert og fått strammet opp rompa og lårene mine spesielt. Som jeg ser på som mine "problemområder". Har ganske smal midje (litt hofter) men rompa og lårene skjer det liksom ikke noe med uansett hvor mye jeg trener dette. Skal innrømme at jeg ikke har ført opp treningen min på lenge og ikke loggført progresjon, og har kanskje stått på samme sted en stund. Noe jeg har gjort noe med nå. Frustradjonen min går ut på om jeg skal ligge i underskudd, overskudd eller vedlikehold? (Pleier å spise sånn 1500-1700 kcal og ligger på ca 110-130 g protein) Assa jeg vil jo forsovet gå ned i fettprosent, men jeg er ikke feit eller noe sånt, men føler kroppen min er så vanskelig. Mye fett på rompe og lår og ikke fett i den forstand at det ser bra ut:p vil ikke miste rompa, men vil ha den litt mindre og fast! Håper noen kan hjelpe meg litt med dette. Vet dette ble veldig langt! Men trenger sårt hjelp. Setter veldig stor pris på alle tips jeg kan få:)
 18. Fullkroppsprogram(?) + trene til opptak i Forsvaret

  Det kommer litt an på hva det er som gjør at jeg stagnerer. Hvis f.eks. benk stagnerer fordi jeg ikke får den opp av brystkassen kan det tenkes at jeg har svake skuldre – så da hiver jeg inn litt støtteøvelser for skuldre. Får jeg stanga opp, men det stopper i kneika er det svake triceps som er problemet og da hiver jeg inn litt støtteøvelser for triceps. Alternativt (og dette er sånt som kommer av erfaring og det å kjenne sin egen kropp) gjør jeg om på intensitet/volum balansen. Enten lavere intensitet og mer volum, eller motsatt avhengig av hvilken fase jeg var i. Og hvis ingenting av dette fungerer så tar jeg en periode med restitusjonstrening med helt lette vekter.
 19. Fullkroppsprogram(?) + trene til opptak i Forsvaret

  OK, supert! Hva gjør du selv om du føler du møter på stagnasjon i en øvelse? Dropper noen kilo og starter stigningen igjen? Jeg har også vurdert en DUP-profil på treningen, å variere mellom lette, middels og tunge dager i ulike øvelser på programmet.
 20. Tilbakemelding på eventuelle forbedringer

  Jeg svarer ut ifra personlig synspunkt her jeg, jeg ville ønsket å se litt mer fylde på triceps. Det lange hodet. Jeg syntes en litt rund triceps er tøft.
 21. Fullkroppsprogram(?) + trene til opptak i Forsvaret

  Vel, med øvelsene knebøy, benkpress, markløft, militærpress, pendlay rows, dips og chins som SS består av, tviler jeg på at det finnes en eneste muskel du ikke får trent. Jeg har hørt mange som mener at SS kan føre til t-rex mode (sterke bein og svak overkropp), men det tipper jeg er veldig individuelt. Benkpress er en veldig teknisk øvelse og ineffektiv teknikk kan fort sette en brems på gains. Uansett: hvis du har trent av og på tidligere så har du nok spist litt av noob gainsa så da er ikke casen for et ferdig snekret nybegynnerprogram like sterk. Jeg ser ingen åpenbare hull eller mangler i programmet, da du jo har både bøy, benk og mark med der. Alt det andre er bare støtteøvelser. Jeg ville dog byttet om på bøy og markløft, altså bøy alle dagene men markløft bare en av dem. Litt smak og behag dette, men jeg er veldig sensitiv for høyt volum i markløft. For øvrig er det en myte at "kroppen blir godt vant" med øvelser. Grunnen til at folk opplever det er at de slutter å legge på mer vekter eller løfte flere reps.
 22. Fullkroppsprogram(?) + trene til opptak i Forsvaret

  Tusen takk for innspillet! Jeg har trent av og på i noen år tidligere, da jeg har gått videre fra RYP til noe à la Starting Strength. Det er fra Starting Strength at jeg har lagt til enkelte isolerte øvelser, for å forsøke å dekke hele kroppen på områder jeg har følt at Starting Strength ikke har vært dekkende. Det er med andre ord bygget på erfaringene mine fra den tiden. Hva tenker du om øvelsene som er i programmet? Kunne jeg variert dem mer for at kroppen ikke skal bli "for godt vant" med visse øvelser. Grunnen til at jeg har såpass lite knebøy i programmet er at jeg sist fikk altfor store lår da jeg nærmet meg 120 kg i øvelsen. Synes ikke det var behagelig at lårene var så nær hverandre (ble klamt). Angående crossfit så er jeg enig i tankegangen. Er bare fristet av kombinasjonen utholdenhet og styrke, selv om jeg lenge har vært strengt imot det med tanke på hvordan det legger litt opp til skader.
 23. Fullkroppsprogram(?) + trene til opptak i Forsvaret

  For generell styrketrening ville jeg anbefalt et fullkroppsprogram som allerede finnes. Starting Strength, Stronglifts, GSLP, etc… Disse programmene dreier seg om De Tre Store™: knebøy, benkpress og markløft. Når du slutter å få fremgang med et av disse programmene (6-12 måneder, røft anslag) bør du gå over på et mer periodisert program, alternativt lage ditt eget basert på kunnskapen du selvsagt har brukt tid på å tilegne deg underveis (jeg anbefaler Greg Nuckols for nøktern, vitenskapsbasert informasjon). Etter hvert som Forsvarets opptak nærmer seg ville jeg så dreid treningen mer og mer inn mot de øvelsene som inngår i opptaksprøven. Den typen program du har postet her ville jeg egentlig kun anbefalt i to tilfeller: Du synes trening i seg selv er en morsom aktivitet, og anser selve treningsøkten som et selvstendig mål. Da kan du fokusere på øvelser som er morsomme/utfordrende/krevende og gjøre selve treningsøkta så givende som mulig, på bekostning av effektivitet. Du ønsker å drive målrettet med kroppsbygging. I så fall ville jeg fortsatt anbefalt å starte på et generelt fullkropps styrkeprogram for å få opp grunnstyrken så mye som mulig før man begynner med spesifikke byggeøvelser. Crossfit… Vel… Jeg har egentlig bare én ting å si om Crossfit: ikke la deg rive med, fokusér på å gjøre ting riktig, med god teknikk og lave nok vekter for å unngå skader.
 24. Hei, Jeg satte opp et treningsprogram et par år tilbake (har ikke trent siden). Lurte på om dere kunne gi noen innspill på om det dekker hele kroppen, som er min intensjon. Føler jeg bør ha mer kjerneøvelser, kanskje ved å droppe bicyclekicks. Ønsker ikke at øktene er så mye lenger enn én time. I tillegg til dette programmet trener jeg noe løp og squash. Samtidig som jeg ønsker å være mest mulig atletisk så ønsker jeg å trene mot Forsvarets opptakskrav som er basert på kroppshevinger, medisinballstøt (10 kg), 3000 m/BIP-test og stillestående lengdehopp. I tillegg har jeg altfor dårlig holdning, og kan tenke meg å høre noen innspill om dere synes programmet tar for seg å rette opp posterior pelvic tilt og samt trekke hodet opp på toppen av kroppen, i stedet for å virke som en rambukk midt i kassa. Om dere har et fullkropps tøyeprogram å foreslå er det veldig velkomment! Jeg er 28 år, 188 cm og 85-90 kg og sitter for mye på rævva i fritiden. I tillegg kan jeg tenke meg å prøve ut crossfit ved en senere anledning. Noen som har forslag til bra crossfitklubb i hovedstaden? DAG A SETT X REPS DAG B SETT X REPS DAG C SETT X REPS Kroppshevning/ nedtrekk 5x5 Stående roing/ t-bar-roing 5x5 Kroppshevning/ nedtrekk 5x5 Hammercurls 3x10 Hammercurls 3x10 Hammercurls 3x10 Militærpress/ hantelpress 5x5 Militærpress/ hantelpress 5x5 Militærpress/ hantelpress 5x5 Sidehev 3x10 Sidehev 3x10 Sidehev 3x10 Dips 5x5 Benkpress/ skråbenk 5x5 Dips 5x5 Planke 3x Planke 3x Planke 3x Utfallvariasjon 5x5 Knebøy 5x5 Utfallvariasjon 5x5 Bicyclekicks 3x Bicyclekicks 3x Bicyclekicks 3x Markløft 5x5 Markløft 5x5 Markløft 5x5
 25. Cardio

  Hei Målet mitt er å gå ned ca 15 kg, idag veier jeg 87. Jeg er 26 og 185 cm høy. Jeg spiser mye sunnere enn før og kaloriene mine ligger på 1800 tilsammen for dagen. Spørsmålet er da treningsprogrammet mitt, jeg trener styrke 4 ganger i uken og cardio 3 ganger i uken. kan dette bli for mye trening.
 26. Tidligere
 27. Muffinsmagen skal krympes!

  med nytt år er det godt å si at jeg har kommet igang med tabata trening hjemme, har hatt plantar fascitt under beina siden i juni og det har gjort at jeg har ikke kunnet gått på aerobic eller særlig med turer siste halvet året. Jeg er vel i svak bedring, men går mye på jobb så må "spare beina" til jobben. Her hjemme har jeg oppdaget for min del at tabata er utrolig motiverende siden det er av og på. Velger øvelser som er mer snille med beina og kan endelig kjenne på gleden med å være støl i kroppen;) Godt å kjenne at jeg har gjort noe. Jeg har også startet på hormonbehandling for prøverør, så fra før vet jeg at da kan kroppen samle en del vann samtidig som jeg blir ekstra trøtt og har ofte hodepine. Fokuset blir derfor helse og å komme i form igjen, ikke nødvendigvis veldig vekttap. Må se hvordan det går med denne runden på prøverørsbehandlingen. Å holde på med prøverørsbehandling er jo ikke en god grunn til å la seg øke i vekt. .... Godt julen er over, veldig utfordrende der med alle fristelsene. Nå er det bare ungen min sitt lørdagsgodt som er i kjøkkenskuffen og mannens chips, så da er det ikke vanskelig å holde seg unna snop og sånn hjemme.
 28. Beinhinnebetennelse

  for meg var det ikke bedring før jeg begynte å rulle foten over en fotrulle eller en vinflaske. For meg så henger beinhinnebetennelse veldig sammen med stramhet under fotbuen (har veldig høy fotbue). Massasje under fotbuen og høye såler gjorde meg frisk.
 1. Last inn mer aktivitet
×