All aktivitet

Denne strømmen auto-oppdateres   

 1. Siste time
 2. Nei. Når noen sier "jeg ser ut som en gresk gud", så mener man ansiktet, http://www.salongen.no/wp-content/uploads/2015/05/apollon.jpg
 3. Selvfølgelig ikke, men som sagt ovenfor, ho hadde falt i sengs på 5 min. Når man kombinerer et vakkert ansikt og kombinerer det med sjarm så får man ofte jackpot.
 4. I dag
 5. stangert

  Det er dessverre slik at du må spise i overskudd for å bygge muskler 😊 Med mindre man er nybegynner. Da kan man-i en periode- ligge på moderat kaloriunderskudd og samtidig bygge muskler. Spis godt, spis i overskudd og tren hardt- så kan du etter en stund deffe, altså gå ned i fettprosent.
 6. stangert

  "Hei alle sammen :=) Jeg vil gjerne se ut som Arnold, men jeg har noe kriterier :))) Jeg vil ikke gi opp mac donalds mat :)))) hihi jeg vil også fortsatt spise godteri :))" Slikt er førsteinntrykket ditt av de som leser den tråden her akkurat nå, FYI.
 7. Likte at du trakk sammenlikninger mellom LarsErik & Jason Jeg har googlesøkt litt på greske guder. Det er ikke akkurat ansiktet man tenker på først, men det beste av det beste da det kommer til en 'natty fysikk'.
 8. Hahahhaah gresk gud og deltidsarbeider hos Cirkus. Tipper det er deltidsstillingen som hadde vært det avgjørende for dama til @NoBro 😂😂 Sorry ass @NoBro men du har møtt din overmann her
 9. I går
 10. stangert

  Men jeg vil holde vekten, og ikke legge på meg ellers..
 11. Når noen sier Gresk gud, så mener man i 90% av tilfellene, ansiktet. Altså man har et strøkent og tiltrekkende ansikt. Sånn, da lærte du en ting til idag.
 12. Å forbedre den fysikken du posta bilder av for en tid tilbake til "Gresk Gud" tar sånn ca mange år,, så spørs det hva som er din definisjon på gresk Gud
 13. Treningsverdenen har naturligvis endret seg ettersom kroppsbygging var en nisje tidligere, men nå er noe alle gjør.
 14. Hva er greia her? Når jeg nevner venneprat så mener jeg venneprat. Har bare lyst til å se hvor forskjellige typer vi er. Liten drittunge faktisk. Kan vedde hele månedslønna mi på at jeg fått dama di i sengs uten å blunke på 5 min. Jeg ser ut som en gresk gud, er tatt opp i a-stallen til LSK, nettopp fått jobb som deltidsarbeider hos cirkus som bartender(gjerne møtt meg der). Så hvorfor klage? Chill, bro. Chill. At du nå prøver å redde skinnet ditt er en annen sak. Jeg heier på deg. Kanskje du når 1000 lagde tråder før 2018? Du er på god vei med dine 450.
 15. Heheh....Så du er en liten Al Capone i tillegg ja...Burde ikke overraske noen. Voks opp. Det er ingen som synes du er tøff. Sånn der retorikk "Vi skal bare møtes til en koselig venneprat" vet alle hva er for noe. En elendig kamuflert "trussel" fra en liten drittunge som tror han er tøff. Det gidder jeg seriøst ikke bruke tid på. Lykke til med å forbedre fysikken din.
 16. Her var der mye trashtalk. Orker seriøst ikke å skrive noe mer. Du går bare rundt grøten og denne samtalen blir ikke å ta slutt. Det at du har besvart alle spm jeg har stilt er bare piss, og det vet du selv. Men her er du bare ute etter å redde skinnet ditt. Og til opplysning, ja er fra Balkan. At du ikke driver med sånt å sånt er da ikke min sak, men jeg sier det som det er. Vi kan møtes over en kopp kaffe i Oslo og fortsette samtalen videre der. Bare ment som en hyggelig venneinvitasjon. Aner heller ikke hvorfor du blander inn slåssing/rulleblad osv her. Hahaa, HVEM har sagt noe om det?
 17. Du nevner stadig vekk perioden jeg trolla deg, men du ser ut til å glemme den lange lange perioden før hvor jeg oppriktig forsøkte å hjelpe deg med et tosifret og nærmere tresifret antall seriøse men simple svar på dine idiotiske spørsmål. Det samme gjelder jo de fleste andre her inne. Folk forsøker å hjelpe deg, og når du bare troller og tøyser rundt blir folk dritt lei til slutt. Det er noe som skurrer ved de sosiale antennene dine, dette er enkel sosial logikk som niesen min på 11 forstår uten å blunke. Men du gjør ikke det. Sånne dårlig kamuflerte internettwarrior-trusler ala "Ingenting hadde gledet meg mer enn å få møtt deg face to face" blir for dumt gutt. Det blir å ta det hele til en ny form for lavmål selv til deg å være. Bare skjerp deg. Jeg kommer ikke til å gjøre noe som helst annet enn å le av en sånn debatt. Hvis du er over 16 år gammel så forstår du hvor patetisk det er. Jeg kaller deg drittunge fordi det er nettop det du er, jeg liker å kalle en spade for en spade, og med ovennevnte idioti om å "Møtes i virkeligheten" skriver du selv under på et dokument hvor det står "Jeg er en stor stor drittunge" Så du har aner fra Balkan nå ? Tidligere refererte du til "Balkangutta" på gymmet ditt som distribuerte piller. Bestem deg, hva er det egentlig som er sant/usant av disse historiene dine ? Jeg er forøvrig godt kjent med balkan, jeg tjenestegjorde som medic på ambulansevogn i hæren i Kosovo ved årtusenskiftet, mens du enda var bitteliten, om du i det hele tatt var født. Har ellers reist en del rundt på balkan både da og i ettertiden, Kroatia/Montenegro/Serbia/Bosnia/Makedonia, fine folk derfra, flott område, kan anbefale hele regionen som feriereisemål. Tror du at du skremmer noen ved å si at du har aner fra Balkan ? Det virker sånn, men kan informere deg om at det gjør du altså ikke Mitt forrige innlegg var velmente råd til deg, hva du gjør med dem er opp til deg. Men spar meg for slik "La oss møtes på byen" - Hva faen skal jeg møte deg i Oslo for ? Eksakt hva ? For å sloss med deg ? Jeg gir jo blanke i hele deg Jeg driver ikke med sånt ser du, sånt er ikke tøft, ikke kult, det måler ikke mandighet, og det er ingen som synes du er tøff når du tar den tonen. Tror du virkelig det er noen oppegående mennesker som vil risikere rullebladet sitt for å måle krefter med en liten drittunge fra nettet ? Er du virkelig der at du tror det er tøft å true andre ? "Samler gjengen min og banker deg" liksom. Jesus christ. Voks opp.
 18. stangert

  Mer mat - enkelt og greit! Med den treningsmengden er 1800 kcal veldig lite, vanskelig å bygge mer rumpe da!
 19. Hahaha. Hahaha. Hahaha. Og hahaha. For å starte, så må jeg si at jeg merker at jeg er litt stolt over at du tok til deg rådet mitt med skrivemåten, altså ikke sånn 100 mellomrom mellom to ord. Da har du lært noe nytt idag også, gitt. Også. Det du skriver der om at jeg oppfører meg som ditten og datten, kan du skylde deg selv for. Du husker vel den tråden du trolla fra side 1 og frem til side 20? At jeg oppfører meg som en drittunge er også meget feil. Er normalt sett en meget rolig kar, men når begeret renner over så renner det over, som jeg tror gjelder de fleste som har aner fra Balkan. Ingenting hadde gledet meg mer enn å få møtt deg face to face, ingenting. Men jeg har dessverre møtt altfor mange av disse nettrolla, som er så store i kjeften som du er nå, med å kalle meg både drittunge/pissunge, at jeg ikke orker å bruke tiden på det. Men om du har lyst, så møtes vi mer enn gjerne, om du bor i Oslo. Alt har sin pris, kompis. Hadde du ikke drevet å trolla som faen i den tråden jeg lagde hadde jeg aldri trolla med deg igjen. Skjønner? Så dette har ingenting å gjøre med meg, svarer bare med samme mynt. Og pliss ikke kom her å si at du har besvart de spørsmålene som jeg har stilt sånn 100 ganger. Dette er barnehage-mentalitet. Og i mellomtiden, så tar jeg å koker opp noe poppcorn og venter spent på NoBro sitt neste svar.
 20. Jeg kommer med mine observasjoner, du kommer med dine. Det er noe slemt ovenfor Genova å sette ham i bås med deg dog. Da han mye mer om trening enn det du kan (Null) og fremstår som en langt mer spiselig person. Du fremstår som en storkjefta pissunge fra a til å. Å oppføre seg slik du gjør og å føre en slik mentalitet som det du gjør er noe som før eller siden vil komme tilbake og bite deg i ræva. Nå snakker jeg ikke om trening men om livet generelt. Du oppfører deg som en drittsekk kun for å oppføre deg som en drittsekk, og finner åpenbart stor egenunderholdning i å sløse vekk andres tid, terge dem opp, og messe rundt. Det kan komme en tid hvor noen du har oppført deg som en like stor idiot mot som du gjør her inne er i en posisjon hvor du er avhengig av dem, det kan være hva som helst: Jobbintervju, en purk som stopper deg fordi du kjørte for fort, en nabo, rykter i bygda, rykter mellom forskjellige potensielle arbeidsgivere, hva som helst hvor som helst, store ting og små ting. Karma er ingen myte lille venn, en sånn mentalitet som du har ovenfor andre mennesker vil på sikt kun bringe deg ned, selv om du i årevis kan sitte på gutterommet og le høyt over hvor plagsom du selv klarer å være.
 21. Vil du bare fortsette å kvelurere, Sherlock?
 22. lol Du baserer altså en bastant påstand på at jeg ligner på en YouTube retard, basert på mine innlegg på dette forumet, selvom du ikke aner hvem og hvordan jeg er/ser ut. God jul til deg og dine.
 23. Selv om jeg bare "Kjenner" deg via nettet (Noe som forsåvidt gjelder Genova også, men han har en umasse videoer på YouTube og er stor underholdning) så er det veldig veldig mye ved deg som minner om han.
 24. Først og fremst, så kan jeg starte med å si at skrivemåten din minner om en avdanka narkoman. Hvorfor har du mellomrom mellom et ord og et spørsmålstegn? Og hva er greia med å ha 3 "space" mellomrom mellom to ord? Ser bare fryktelig teit ut. Det er det første. Det andre er at det du refererer til der er så mye reinspikka piss at jeg får hemoroider. Legg merke til at du bruker ordet "kroppsbyggervenner" - hvem har sagt noe om flere? Det er bare en kar jeg kjenner, som er fort blant Norges aller største, som driver med synthol og disse greiene. Nå aner jeg ikke hvem denne Genova er, men et kjapt googlesøk viser at han ser ut som en dassrull.
 25. Det mest sannsynlige og nærliggende å anta er selvsagt at dette er bullshit, og at det nærmeste han er å ha masse "Kroppsbyggervenner" er å være på halveis hils med det lokale gymmets kokosboler som knasker dianabol (Han refererer stadig vekk til piller) ikledd siste kolleksjon av gorillawear. (Denne stereotypien er alfamale kun en mnd eller to fordi han har null peiling på hva han holder på med) Men vi som vet hvem Jason Genova er klarer ikke unngå å trekke paraleller mellom kimtony/LarsErik og Jason. Jason er helt hjelpeløs, han er omgitt av masse folk med peiling, proffe byggere og andre dyktige folk. De ofrer tid og penger på å hjelpe Jason og de ønsker bare å se han lykkes med å oppnå en bra fysikk. Jason ser verre og verre ut for hvert år som går. Han klarer ikke ta til seg rådene han får med teskje, han sniker seg unna dietten for å spise McDonald's hele tiden. Og han juger masse. Se på YouTube de som ikke kjenner til Jason. Kan det være at kimtony, /LarsErik er omgitt av kroppsbyggere? At han er en slags norsk Genova,?
 26. Så hvorfor spør du om det samme om og om igjen her inne når du tydeligvis sitter på svaret selv?
 1. Last inn mer aktivitet