Gå til innhold

All aktivitet

Denne strømmen auto-oppdateres     

 1. I går
 2. Siste uke
 3. Nebido erfaringer?

  Hei, har gått på Nebido en stund nå. Etter trening i lang tid uten resultater, "lovehandles og mannepupper", og barnløshet fant legene ut at jeg hadde Klinefelters syndrom. Jeg lå på 3 på skalaen, dvs nesten 0 egenproduksjon av testosteron. Første kur hadde et intervall på 12 uker (1000mg/4ml, 157mg testosteron). Den første uka var som dag og natt, konsentrasjonen ble knallbra, energi til gjøre det meste og sexlysten økte også. Økt selvtillit, økt motivasjon (til det meste), ikke lengre konfliktsky osv. Men det kjipe var at nær slutten av hver "periode" fikk jeg en voldsom nedtur, noe som førte til at jeg kom "lavere" enn jeg var før jeg tok injeksjonen. Etter 4 sprøyter fyllt med en masse opp- og nedturer fikk jeg gå på 9 ukers intervall. Funker kjempebra og jeg er meg selv, den personen jeg ikke har vært siden puberteten. Omskolerte meg, fikk et topp yrke og en fast jobb. Jeg er veldig fornøyd med Nebido.
 4. Olimp Max Mass 3XL

  Hei, bare lurte på om det var noen som hadde noen erfaringer med Olimp Max Mass 3XL? Ser det både er proteiner og kreatin tilsatt i tillegg, betyr det at jeg ikke trenger å ta creatin og proteinpulver i tillegg til dette isåfall? https://www.proteinfabrikken.no/opp-i-vekt/malsetninger/max-mass-3xl-6kg.html Takk på forhånd!
 5. Gainer

  "Fordelingen mellom de to næringstoffene varierer, men rundt 65% karbohydrater og 25% proteiner er ikke uvanlig. Karbohydratene som brukes er vanligvis maltodekstrin som tas opp hurtig i kroppen." http://treningstips.org/gainer/ Ja, det er mye sukker..
 6. Gainer

  Halla! Prøver å legge på meg nå, og har regnet litt på det og kommet fram til at jeg trenger litt over 3000 kalorier om dagen ish. Prøver å spise så mye jeg kan, men ser nå at det blir litt vanskelig på travle dager. Men har lest litt om såkalte "gainere" i det siste, både positive og negative ting. Så det jeg lurer på er om dette er noe jeg kan bruke de dagene jeg ikke får i meg alle kaloriene? Isåfall, har noen en type å anbefale? Eller er det bare masse sukker?
 7. Hvilket kosttilskudd bør jeg ta?

  Ville begynt her... Før eventuelt kosttilskudd.
 8. Makro- og kostholds hjelp?

  Om du har lavt stoffskifte som ikke er behandlet optimalt så er det veldig vanskelig å gå ned i vekt, så det er jo første prioritering. Jeg har også lavt stoffskifte, med hashimoto's, og skjoldbruskkjertelen trenger karbohydrater ( sammen med selen og jod) for å konvertere intaktive hormoner ( t4) til aktive (t3) og om medisiner, mineraler og karbohydrater ikke støtter opp mot det er det så å si klin umulig med vektnedgang, hatt mine erfaringer her. Så til makroer ville jeg anbefalt 35% Karbohydrater 35% protein 30% fett, jeg tror ikke noe høyere karbohydratmengde ( eller lavere) er nødvendig om man ikke driver med noen form for trening Og sjekk at t3 er optimal, helst innenfor midten av referanseområdet til øverste og t4 mellom 0.5-1,5
 9. Redusere fett%

  Enig med forrige innringer
 10. Tidligere
 11. Redusere fett%

  1. spis mer 2. tren hardere 3 ?? 4. profit Jeg har trent i 7 år og jeg har fortsatt områder jeg også kan forbedre meg på. Man får ikke drømmekroppen på 6 måneder m8
 12. Genetiske fettdepoter

  Jau, smart av deg å anbefale fettsuging her. Tosk.
 13. Rate my workout!

  Mann, 31, høyde: 178, vekt 79 kg. Mål: Leve jævlig sunt (bør i den sammenheng redusere fettprosent noe som per tid ligger på 19 %). Sekundær problemstilling: Er drit lei styrketrening og må finne tilbake til treningsgleden. Program: Søndag: Cardio Mandag: 5x5 (80 % av tidligere 1x5 maks) Knebøy/Bulgarske utfall (annenhver uke) Benkpress/Overhead Press (annenhver uke) Pull Ups / Bent Over Rows (annenhver uke) Markløft (Hver uke, 1x5) Tirsdag: Fri Onsdag: Fritrening, styrke Fullkropp styrke uten fast program. Trener lettere enn mandag. Sørger for at hele kroppen er med. Måler er å få trent, men samtidig gjøre det mer lystbetont enn et fast program tillater. Merknad: De ukene jeg ikke kjører f.eks. benk eller knebøy på mandag og fredag, kjører jeg det på onsdag. Torsdag: Cardio Fredag: 1 x 5 Knebøy/Benk (samme som mandag) Benkpress/Overhead Press (annenhver uke) Pull Ups / Bent Over Rows (annenhver uke) Markløft (Hver uke, 1x1) Lørdag: Treningsfri Programmet er løst basert på Texas Method, men jeg har måttet gjøre noen endringer fordi jeg gikk så vanvittig lei. Har også trent Starting Strength noen år. Spørsmål: Hvordan best mulig kombinere styrke- og cardiotrening? Trener i dag cardio dagen før tung styrke og har fri dagen etter tung styrke. Logikken er å sørge for best mulig repetisjon etter tung styrkeøkt. Sliter allikevel med stagnasjon. Løfter det samme i dag som for 8 (!) år siden. Har nok ventet for lenge med å ta tak i det og bare latt ting stå stille. Det igjen har ført til at jeg nå er drit lei av styrketrening, mens jeg syns løping er gøy. Har vurdert å bare kutte alt av styrketrening og trene det jeg finner lystbetont. Problemet med det er at det er styrketrening er essensielt når det kommer til å holde muskler og ledd ved like og sørge for å et best og lengst mulig liv i en sunn kropp. Sånn som det er nå sitter jeg og gruer meg til dagens styrkeøkt, og det er ikke holdbart i det lange løp.
 14. Hva skal jeg gjøre?

  Nettopp.
 15. Hva skal jeg gjøre?

  Bare å glemme. Han spør om det samme om og om igjen og konkluderer alltid med at han har rett, alle andre tar feil.
 16. Hva skal jeg gjøre?

  Hvilke råd? Bulke meg opp?
 17. HJELP!!! Går ikke ned i vekt!

  Ja, jeg mener ikke at du slurver eller ikke er dedikert. Jeg bare påpeker de største feilkildene ved loggføring av mat. Spesielt når virkeligheten divergerer så radikalt fra det man skulle forvente basert på tallene, er det grunn til å i det minste tenke over både hvordan man kommer frem til tallene og hvordan man benytter informasjonen. Om det betyr å finne og korrigere loggføringsfeilen eller om det betyr å heller godta at "ok, dette kaloritallet er ikke reelt, men jeg kan bruke det som en indikator kombinert med vekt og målebånd" spiller ingen rolle. Bare vit at hvis det faktisk var slik at du ikke spiste mer enn 1300-1600 kalorier så ville du ikke bare droppet i vekt som en stein, du ville også hatt et utall andre problemer. Det er helt riktig at vekttap kombinert med styrketrening kan ta lenger tid. Spesielt i begynnelsen, hvis man ikke har trent særlig mye styrke før, vil man fort øke i muskelmasse, og selv om man ikke kan øke i muskelmasse over tid på et kaloriunderskudd vil man rett rundt vedlikehold kunne oppleve nettopp det du beskriver: vekten forblir det samme (eller i noen tilfeller øker den) mens man allikevel blir mindre og strammere. Som sagt, ha tålmodighet og gi det tid. Eventuelt reduser litt mer på matinntaket hvis du står bom stille. Pass dog på hvis du opplever at du i hverdagen går rundt og er sliten og slapp, har dårlig humør og lite energi - da spiser du nok for lite og bør spise litt mer. Uavhengig av hva vekten forteller deg. Og ikke minst: få med deg hele kostsirkelen.
 18. HJELP!!! Går ikke ned i vekt!

  Lifesum skal jo være rimelig korrekt. Legger inn olje og smør jeg steker i også, og bruker ofte strekkode scanneren for å være helt sikker. Så jeg føler jeg har stål kontroll på dette med å loggføre maten. når jeg gikk ned de 15 kg så trente jeg ikke styrke. Drev da kunn med hestesport, og kiloene gikk rimelig fort av Mulig det tar mye lengre tid med styrke da det bygges muskler?
 19. HJELP!!! Går ikke ned i vekt!

  Da finnes det to muligheter: enten så fører du ikke opp alt slik du tror, eller så har de oppføringene du bruker i Lifesum for lave kcal-verdier. Uansett spiller det liten rolle, da virkeligheten forteller oss at du ikke går ned i vekt - dermed vet vi at energiinntaket ditt er like stort som energiforbruket. Igjen: platåer er helt normalt, så hvis man bare fortsetter som man stevner så går man ned til slutt, gitt at man holder et tilstrekkelig energiunderskudd. Du sier du begynte i januar og fortsatt ser at du krymper på målebåndet, dermed tenker jeg at det dreier seg om å ha tålmodighet.
 20. Redusere fett%

  Hei Jeg er en mann på 19 år og vil gjerne redusere fett %, mens samtidig øke muskel styrke. Jeg har holdt på med styrke trening (løs vekter) i snart 6 måneder. Jeg klarer å løfte dobbelt så tungt som da jeg begynte, og det er en vesentlig forskjell på muskel str noe som jeg er veldig fornøyd med. Men nå vil jeg virkelig satse på dette med kosthold for å kunne redusere fett% for å fremheve musklene mer og få den ettertraktede six-packen. Jeg vet bare ikke hva jeg burde spise og hvor mye. Jeg bor fortsatt med foreldre, så middagen er noe som ikke akkurat jeg bestemmer. Det er som regel poteter med noe annet. Men frokost, lunsj og kveldsmat bestemmer jeg jo selv. Hva er det jeg burde spise, og hvor mye? Jeg tar kreatin som kosttilskud akkurat nå, så jeg drikker mye vann. Jeg trener annenhver dag i 2 timer og har en veldig aktiv jobb. Vekt:75-80Kg Høyde:187cm Setter stor pris på all hjelp jeg kan få
 21. HJELP!!! Går ikke ned i vekt!

  Glemte å skrive det,men jeg loggfører absolutt alt jeg pakket i kjeften med lifesum. Samt at jeg veier opp maten på tallerkenen.Så jo dette stemmer. Ligger på 1300-1600 kcal per dagen. De dagene jeg har vært svært aktiv kan jeg ligge på ca 1800
 22. HJELP!!! Går ikke ned i vekt!

  Hvis du går ned i cm, føler deg strammere og sterkere, så bytter du ut fett med muskler. Dette vil gjøre at vekta står stille en periode (eller endatil går opp, da muskler veier mer enn fett). Hvis du derimot over tid hverken går ned i vekt eller cm, så er det et ufravikelig faktum at du spiser på vedlikehold eller mer. Man vil nå platåer riktignok, men hvis man står bom fast så er det rett og slett så enkelt som at man spiser for mye. Du sier at du spiser rundt 1300-1600kcal. Det er rett og slett ikke fysisk mulig at det stemmer. I koma forbruker kroppen din rundt 1900kcal bare for å holde organene dine i funksjon og deg i live. Du forbruker i realiteten langt mer enn det når du er oppegående og bevisst. Det er to måter å forholde seg til dette med kalorier på. Den ene måten er å gå all in. Da må du, i hvert fall en god stund, veie all maten du får i deg og loggføre den med utgangspunkt i en av kaloridatabasene som finnes. All maten. Det inkluderer twist-biten du spiste på jobben etter lunsjen (eller var det en 4-5 biter?), tequila-shotten (eller var det også en 4-5?) du tok på fredagen og granolabaren du tok med deg da du var innom Essoen. Går du denne veien må du også tenke på at kaloridatabasen du bruker ikke nødvendigvis er 100% nøyaktig, kroppen din utnytter ikke nødvendigvis 100% av energien i hva det nå enn er du putter i deg, og kanskje viktigst av alt: selv om man loggfører maten sin så nøye som dette, kan man ta feil med så mye som 30-40% (som regel undervurderer man hvor mye man spiser). Dette er fordi hele vårt vesen er giret på å trykke i seg så mye mat som mulig når vi har sjans til det, og det går utrolig kort tid i fra vi har spist noe og til vi har glemt at vi gjorde det. Kaloritelling er altså i beste fall kun et hjelpemiddel for å justere, og må komplementeres med vekt og målebånd for å se om man beveger seg i ønsket retning. Den andre måten er å fullstendig drite i kaloritelling, og heller bruke vekt og målebånd utelukkende. Spis vettugt, med utgangspunkt i kostsirkelen du lærte om på barneskolen (med mindre du har allergier eller ting legen har bedt deg om å være oppmerksom på), og juster rett og slett mengden du spiser. Står vekta stille i lang tid – spis mindre. Hvis du faktisk spiser i underskudd, så vil vekta krype nedover.
 23. HJELP!!! Går ikke ned i vekt!

  Hei, Jeg er i samme båt som deg. Jeg har spist sunt, trent styrke 4 ganger i uka og hatt mye hverdagsaktivitet (ikke kardioøkter, bare beveget meg, gått tur og ikke sitti på ræva hele dagen). Jeg er 165cm høy og veier 75kg nyttår MEN jeg har gått inn nesten 10 cm rundt livet og litt cm på lår, rumpe og armer. I tillegg har jeg økt styrken i markløft med 30kg og knebøy med 20kg. (Jeg er helt nybegynner og snuser nå på 100kg. ) Dette anser jeg som veldig god fremgang og jeg er veldig fornøyd! Jeg er langt fra en "ideal bikinikropp" men jeg er på vei og blir nok ikke helt fornøyd til denne sommeren, men neste år. Og med tanke på tallene du ser over så veier jeg kanskje akkurat det samme men den vekta inneholder mindre fett og mer muskler og muligens så holder jeg på vann. Har opplevd en gang tidligere når jeg gikk ned 3kg i vekt over natten, fordi lite kalorier er stress for kroppen noe i tillegg til andre faktorer som kan utløse en slik "Woosh". Å endre kroppen tar tid, både fysisk og mentalt. Jeg anbefaler deg å lese Børge Fagerli sine artikler, han vet hva han snakker om. Mitt tips: Slutt og stress og ha det morsomt på veien. Spis kjøtt, egg, grønnsaker og fisk og hovedsakelig lite prosesert mat. Det er ikke noe som heter NEI-mat.
 24. Hei. Håper noen der ute med erfaring kan hjelpe meg. Har vært overvektig (90 kg 167 høy) og er vell det enda til en viss grad. 2015 gikk jeg ned 15 kg på et år, kun med 5:2 dietten.(mistet alt av muskler) Har nå på et år lagt på meg 5kg!!!! Disse sliter jeg med å få vekk. Januar 2018 begynte jeg med kostholds endring. Trener styrke 3-4 dager i uka og cardio 1-2. Dette har jeg nå gjort i noen mnd. Det skjer ingenting med vekta!! Men ja jeg går inn i cm. Men sliter med tanken på at jeg faktisk veier 80 kg, ønsker å veie 75, men det skjer ingenting. Jeg ser store forkjeller at jeg er mye strammere og føler meg veldig bra og er veldig mye sterkere, helt til jeg tenker at jeg faktisk veier 80 kg! Og da detter helt ned i kjellern Har en aktiv hverdag, da jeg i tilegg til treninga har hester og stall som skal gjøres unna hver dag. Kostholdet mitt består av: 1300-1600 kcal per dag prøver å spise opp trenings kaloriene men ikke bestandig det går. Frokost magerkesam m/ blåbær el proteinpannekake med syltetøy u/sukker Lunsj salat eller lomper med avokado skinke og salat Mellom måltid en frukt Middag torsk, fiskeboller, lapskaus med bogskinke, lasagne laget på søtpotet kylling med grønnsaker osv. I helgene spiser jeg som regel biff med magert tilbehør eller reinsdyr kjøtt Drikker ikke brus og spiser av og til en sjoko på lørdager men for det ofte en yoghurtis. Spiser ikke brød ris pasta osv. Og all mat lager jeg fra bunnen av. Håper noen kan komme med noen tips,råd og deres erfaringer med dette.
 25. Jeg kjøpte plater på Biltema, men de ser slik ut etter å ha hatt en vekt på seg. Den gropa forsvinner ikke etter mange uker. Så hvem selger plater som tåler å ha vekter på seg uten å bli permanent deformert?
 26. Genetiske fettdepoter

  Jeg synes du ser bra ut. Bare så det er sagt. Men til spørsmålet ditt. Hvis en person har unormalt mye fett et sted på kroppen, og synes det ikke ser pent ut, så er det slikt "fettsuging" (liposkulptur) er til for. https://sml.snl.no/fettsuging
 1. Last inn mer aktivitet
×

Viktig informasjon

Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Les mer her